Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Kracy

Trudna sytuacja w życiu

Polecane posty

Cześć,

Jestem w niezłej doopie.

1. Kolejna wyzsza cyfra za trójka w wieku wyskoczyła niedawno.

2. Wszedłem w drugi próg podatkowy i Państwo polskie co miesiąc zabiera mi 6tys zl

3. Nie stać mnie na kupno mieszkania i muszę mieszkać z rodzicami

4. Mam 15-letnie auto

5. Laski na Tinder nie zagaduja...

Co poradzicie?

1 godzinę temu, Pan Kracy napisał:

Cześć,

Jestem w niezłej doopie.

1. Kolejna wyzsza cyfra za trójka w wieku wyskoczyła niedawno.

2. Wszedłem w drugi próg podatkowy i Państwo polskie co miesiąc zabiera mi 6tys zl

3. Nie stać mnie na kupno mieszkania i muszę mieszkać z rodzicami

4. Mam 15-letnie auto

5. Laski na Tinder nie zagaduja...

Co poradzicie?

1. Wydaj się za bezrobotną Panią i wykorzystaj wspólne rozliczenie podatkowe, wrócisz do pierwszego progu, no chyba że nie 😛😉 

2. Zaoszczędzisz na podatkach,więc będzie na utrzymanie małżonki (byle nie była zbyt wymagająca)

3. Machniecie parę dzieciorków to i pięćset plus na wspomożenie  rodziny będzie wpływać i zmienisz sobie autko - wprawdzie duże kombi, żeby rodzinę pomieścić, ale coż ....  nie zgłaszasz pretensji do modelu tylko jego wieku, więc rozumiem że młodsze Cię usatysfakcjonuje.

4. Jako rodzina macie szansę na mieszkanie z socjala więc kolejne światełko w tunelu, czyli jakieś widoki na wyprowadzkę od rodziców. 

5. Laski z Tindera będziesz wyrywał już jako żonkoś, więc inny target podobno chętniejszy 😉 

Proszę bardzo. Nie dziękuj, na prawdę nie ma potrzeby 😉

2 godziny temu, Chi napisał:

1. Wydaj się za bezrobotną Panią i wykorzystaj wspólne rozliczenie podatkowe, wrócisz do pierwszego progu, no chyba że nie 😛😉 

2. Zaoszczędzisz na podatkach,więc będzie na utrzymanie małżonki (byle nie była zbyt wymagająca)

3. Machniecie parę dzieciorków to i pięćset plus na wspomożenie  rodziny będzie wpływać i zmienisz sobie autko - wprawdzie duże kombi, żeby rodzinę pomieścić, ale coż ....  nie zgłaszasz pretensji do modelu tylko jego wieku, więc rozumiem że młodsze Cię usatysfakcjonuje.

4. Jako rodzina macie szansę na mieszkanie z socjala więc kolejne światełko w tunelu, czyli jakieś widoki na wyprowadzkę od rodziców. 

5. Laski z Tindera będziesz wyrywał już jako żonkoś, więc inny target podobno chętniejszy 😉 

Proszę bardzo. Nie dziękuj, na prawdę nie ma potrzeby 😉

Padłam 🤣🤣🤣Boski wpis 😂😂😂

54 minuty temu, Sandra1983 napisał:

Padłam 🤣🤣🤣Boski wpis 😂😂😂

Dzięki.  😄

Chociaż nie wiem co autor tematu na te porady. 😉

P.S. Wpis jest zabawny, więc i moja odpowiedź podobnie. W końcu lepiej żartować niż chorować 😛

O kurcze. Pa Kracy był, przeczytał i nie zripostował. 😞

Panie Kracy jakby co, to to był żart z tymi laskami z Tindera. Niech się Pan nie gniewa 😉

Zgadza się, te podatki mnie też irytują.

Mieszkanie możesz wynająć żeby zacząć mieszkać sam 

Kup konto premium i dawaj swipe'y jak leci, daje słowo że ktoś fajny się trafi, laski na tinderze są strasznie dowartościowane (ponad miarę) i w tym stanie żyją do 30stki, ale zdarzają się też fajne normalne i ładne dziewczyny, trzymam kciuki  👍