Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiutka99

Żegnacie dziś lato

Polecane posty

Gość BennieAndTheJets1
2 minuty temu, AmidaButsu napisał:

A co powiesz o 9 bo ja taki ponoć jestem z daty urodzenia. I Andrzej w ułożeniu urodzenia w Niedziele o godzinie 11.👹

Możesz być jasnowidzem 😆 Mógłbym to teraz interpretować na pół tematu ale mam wpół martwy mózg. Poczytaj sobie o 9tkach najpierw, dużo tego jest, a potem się to zestawi z resztą. Przy okazji się tym może zajmę. 

Gość BennieAndTheJets1
1 minutę temu, agent of Asgard napisał:

Tu jest potrzebna cała data urodzenia do analizy numerologicznej, a do horoskopu oprócz godziny jeszcze miejsce urodzenia. Ale ja się horoskopami nie zajmuję.

On powiedział, że z daty jest 9. Wyliczył sobie. Na te liczby podstawowe chyba nie ma takich wypadkowych jak na liczby mistrzowskie. 

Gość BennieAndTheJets1
2 minuty temu, agent of Asgard napisał:

Jeszcze są liczby karmiczne po drodze. 

A no są, też prawda.

2 godziny temu, Electra napisał:

Chyba Ty😜 najpiękniejsza pora roku 🥰

Ja akurat bardzo lubię lato a jeśli mowa o żegnaniu to z tego już wyrosłem. Spokojne oczekuje przyszłego lata 😉

2 godziny temu, BennieAndTheJets1 napisał:

numerologicznej

Jestem numerologiczną ósemką. Natchniona Twoim wywodem postanowiłam coś o nich poczytać. Doszłam do "skazana na sukces", zalałam się ze śmiechu łzami  i dalej nie czytam 😛 

Gość BennieAndTheJets1
1 minutę temu, Electra napisał:

Jestem numerologiczną ósemką. Natchniona Twoim wywodem postanowiłam coś o nich poczytać. Doszłam do "skazana na sukces", zalałam się ze śmiechu łzami  i dalej nie czytam 😛 

Niektóre opisy są do du’py, w dodatku trzeba by było zrobic dokładniejsza analizę. U mnie zgadza się bardzo wiele. 

8 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał:

Niektóre opisy są do du’py, w dodatku trzeba by było zrobic dokładniejsza analizę. U mnie zgadza się bardzo wiele. 

Dżizas kolejna perła "powinna jak najwięcej dawać z siebie, ponieważ im więcej da innym" 🤣 MAŁOMÓWNA??o mamo 🤣 ja odpuszczam 😛 

21 godzin temu, Różniczka napisał:

Ubranie się w barwy polskie byłoby znacznie prostsze gdyż wystarczyłaby  biała bluzka i czerwona spódnica, ale może coś pokręciłam 

miałam czerwoną bluzkę, białą spódniczkę i niebieskie buty

1 minutę temu, Różniczka napisał:

Super faktycznie to sa czeskie barwy, zapytałabym czy smakuje tobie czeska kuchnia ale w czasach pandemii nie ryzykowałaś pójście do restałracji.

Byłam, ale z czeskich rzeczy to te knedliki kupiłam. Nawet mogły być. A tak to pizza, jakiś filet  z kurczaka, ser smażony na przystawkę

1 minutę temu, Różniczka napisał:

A zmiemniaki po czesku to  brambory 

Nie zapamiętałam tych czeskich nazw

2 minuty temu, Różniczka napisał:

Też już nie wszystkie pamiętam, kiedyś chcieliśmy dostać się na dworzec i nie wiedzieliśmy jak jest dworzec po Czersku dlatego do dzisiaj zapamiętałam że po czesku dworzec to Glawne Nadreżi, a np wędlina to uzeniny, niby język podobny ale jednak sporo się różni

No różni, ja nie lubię i nie umiem języków. W ogóle nie zapamiętuję 

2 minuty temu, Różniczka napisał:

Ale ogólnie Czesi to sympatyczny naród i jakoś wydaje mi się że najbardziej podobny do Polaków

ja byłam 1 raz, to trudno mi powiedzieć

Przed chwilą, Różniczka napisał:

To wszystko przed Tobą, dodam jeszcze że w Czechach jest duża społeczność Cyganów, nagminnie okradajaca turystow.

słyszałam,że są. Ale na Słowacji chyba więcej

3 minuty temu, Różniczka napisał:

Tak tylko pytam z ciekawości pomimo że w Czechach są korony czeskie to można płacić również w euro a ty płaciła w euro czy w koronach?

koronami

3 minuty temu, Różniczka napisał:

Słyszałam że niektórzy kombinowali tak, kupowali euro w Polsce które w kantora w Czechach wymieniali na korony, ale jak dla mnie to troche przekombinowane 

No ale to może ludzie co często tam są i lepiej znają realia