Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor

Isc jutro na ryby ?

Polecane posty

Znowu bede musial wydać

30zł za wejscie na łowisko

Ok 30zł na paliwo

I 10zł za wypożyczenie maty na rybe ( bo bez tego nie można, trzeba mieć w w razie co)

Opłaca sie ? Czy w mojej słabej sytuacji finansowej lepiej nie ?

Gość SPLIT

🤣 poważny zgryz z tymi rybami,czyli kupę kasy trzeba wydać, stracić masę czasu bez gwarancji złapania czegokolwiek, zmarznąć jak g...  w trawie,a taniej ,szybciej byłoby do rybnego skoczyć.😁😁

Daj spokój, pójdziesz jak się ociepli 😁

Przed chwilą, SPLIT napisał:

🤣 poważny zgryz z tymi rybami,czyli kupę kasy trzeba wydać, stracić masę czasu bez gwarancji złapania czegokolwiek, zmarznąć jak g...  w trawie,a taniej ,szybciej byłoby do rybnego skoczyć.😁😁

Daj spokój, pójdziesz jak się ociepli 😁

Masz racje... ciągle leje a taka miałem ochotę połowić 😂 kupiłem nawet robaki.. za 7zł ! Najwyżej zdechną.. i bede 7zł w plecy

Gość SPLIT
Przed chwilą, Mayor napisał:

Masz racje... ciągle leje a taka miałem ochotę połowić 😂 kupiłem nawet robaki.. za 7zł ! Najwyżej zdechną.. i bede 7zł w plecy

A to zmienia postać rzeczy,jak już robaki są 😁 coś z biedakami trzeba zrobić, myślałeś o hibernacji lodówką 😁 może dadzą się później wskrzesić jakoś,nie wiem czy one oddychają ale na pewno mały wstrząs bateryjką je wprawi w ruch 😁

Gość SPLIT

Patrz a mówią że pieniądze drogą nie chodzą,a tu lipa , kłamstwo,robala to widziałem nie raz na chodniku 😁😁

2 minuty temu, SPLIT napisał:

Patrz a mówią że pieniądze drogą nie chodzą,a tu lipa , kłamstwo,robala to widziałem nie raz na chodniku 😁😁

Ja mam pecha w życiu, człowiek nastawił się na rybki to leje. I trzeba siedziec w domu i patrzeć w telewizor.. 🙄😂

Gość SPLIT
3 minuty temu, Mayor napisał:

Ja mam pecha w życiu, człowiek nastawił się na rybki to leje. I trzeba siedziec w domu i patrzeć w telewizor.. 🙄😂

To nie pech,to oszczędność w tym przypadku,ale fakt ,jak się człowiek nastawi na coś i to nie wypali to zostaje te przeklęte pudło,i jeszcze na złość pewnie ci puszczą dokumenty o tarle łososi,albo poławiacze na kutrach ,a reklama będzie grzmieć promocją na wędki w Lidlu 😁😁

4 minuty temu, SPLIT napisał:

To nie pech,to oszczędność w tym przypadku,ale fakt ,jak się człowiek nastawi na coś i to nie wypali to zostaje te przeklęte pudło,i jeszcze na złość pewnie ci puszczą dokumenty o tarle łososi,albo poławiacze na kutrach ,a reklama będzie grzmieć promocją na wędki w Lidlu 😁😁

Hahahaha oby nie !😂😂😂😂😂

Gość SPLIT

Nie życzę ci tego,lecz gdyby jednak , jakimś cudem (choć oni dobrze już wiedzą że zostałeś w domu bo leje)😁 będą ci puszczać takie motywatory to mam rozwiązanie, idź do sąsiada który np jest na emeryturze,(oni też to wiedzą już 😁) on ma normalne kanały w tym same nowości z kina na darmowym Netflixie 🤣🤣