Pokucizna Pokuć 3 Napisano Październik 2, 2020 1 godzinę temu, Sandra1983 napisał: Może jesteś ale jeszcze o tym nie wiesz musisz mieć coś w oczach Sandra słyszałaś o takim mieście jak Kluczbork? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokucizna Pokuć 3 Napisano Październik 2, 2020 53 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał: Jeszcze nie słyszałem żebym miał ku’rwiki Dostawałem wiele komplementów względem swojej urody ale słowo zjawiskowy się jeszcze nie pojawiło. (Albo nie pamietam żeby się pojawiło ). Tak czy siak dość specyficzny bym powiedział ale nie narzekam, uważam to za atut. Wiesz że z Kępna do Kluczborka jest 40 km, na pewno o kluczborku słyszałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 1 godzinę temu, Sandra1983 napisał: Ale odrób lekcje Benni z kultowych wypowiedzi Renaty Beger Obiecuje, ze odrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 41 minut temu, Pokucizna Pokuć napisał: Wiesz że z Kępna do Kluczborka jest 40 km, na pewno o kluczborku słyszałaś Nie słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Październik 2, 2020 wszystkie pikantne sosy. kojarzy mi się z piekącym tyłkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Październik 2, 2020 7 minut temu, BoniBluBrutal napisał: Uuu brokuł ty niebezpieczna jesteś. ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 14 minut temu, brokentiger87 napisał: wszystkie pikantne sosy. kojarzy mi się z piekącym tyłkiem Sr4ka po kebabie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BoniBluBrutal napisał: Jestem niedostępna. 👁👁 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, BoniBluBrutal napisał: Ale pachnę Ja jeszcze smierdze, nadal się obijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, BoniBluBrutal napisał: Nie mogę już pisac o kupach teraz. Na szczęście nie kupa, stopy mi walą po całym dniu w butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BennieAndTheJets1 napisał: Na szczęście nie kupa, stopy mi walą po całym dniu w butach. Fuu jak moga stopy smierdziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: Fuu jak moga stopy smierdziec? Mogą jak zapier’dalasz cały dzień w butach, stopy również się pocą. W dodatku ja nie nosze jakiś lekkich trzewików tylko skórzane zabudowane buty i mi stopa nie oddycha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BennieAndTheJets1 napisał: Mogą jak zapier’dalasz cały dzień w butach, stopy również się pocą. W dodatku ja nie nosze jakiś lekkich trzewików tylko skórzane zabudowane buty i mi stopa nie oddycha. To nie jest jakiś ogromny smród ale jednak lepiej mieć pachnące stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, BennieAndTheJets1 napisał: Mogą jak zapier’dalasz cały dzień w butach, stopy również się pocą. W dodatku ja nie nosze jakiś lekkich trzewików tylko skórzane zabudowane buty i mi stopa nie oddycha. No rozumiem ale są specjalne antyperspiranty do stop ktore naprawdę utrzymują je suche i świeże przez cały dzień, mogę Ci polecić jak chcesz coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, TwojaMuuza napisał: No rozumiem ale są specjalne antyperspiranty do stop ktore naprawdę utrzymują je suche i świeże przez cały dzień, mogę Ci polecić jak chcesz coś. Mam taki antyperspirant, tak czy siak zazwyczaj po powrocie od razu biorę prysznic ale dziś mnie skręca z lenistwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Dobra idę się ogarnąć w końcu ku’rwa umyć, spakować i morde ogolić. Jeszcze coś wspaniałego wybrać żeby przyodziać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BoniBluBrutal napisał: I szejwing jaj zrób. Chyba ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, oinkss napisał: a co uzywasz na swa wrazliwa skore do golenia jaj mam posypke dla dzieci puder Kto sobie sypie jaja pudrem po goleniu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, oinkss napisał: to jest dobry kosmetyk, do ryja tez mozna zamiast normalnmego pudru i donbre na cere... Wariaty, w doope sobie nasypcie bedzie goowno gęstsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 6 minut temu, oinkss napisał: nvm nie swedzi cie? ja musze posypac jaja Ja to się smaruje na ogol balsamem... całe ciało bardzo dokładnie, swędzi ale do wytrzymania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, BoniBluBrutal napisał: Chciałabym być owłosiona jak chłop i mieć to w chooju wszystko. To się nie gol i miej wyje’bane. Ja tam lubię golić jaja i pachy 🦰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 (edytowany) Właśnie nałożyłem maseczkę z cbd na twarz i będę mył głowę, potem jeszcze maska na włosy Edytowano Październik 2, 2020 przez BennieAndTheJets1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, oinkss napisał: co ta konopia daje na ryjca? taka herbatke tylko pije To jakaś na zmęczenie, syf z hebe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, BoniBluBrutal napisał: To tak jakby gunwo okładać kremem ale chooj. Moim zdaniem te w plachtach fajnie chłodzą ryjec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlaWiedzma 9 Napisano Październik 2, 2020 . No jasne, rzygi. Nie ma nic gorszego od rzygow. Przy nich nawet gowno pachnie jak fiolki. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Marzec 5, 2021 Taaak, zapach w klinikach dentystycznych! nie znosz etego zaachu, bo bardzo źle mi sie kojarzy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Marzec 5, 2021 7 godzin temu, Bejka06 napisał: Taaak, zapach w klinikach dentystycznych! nie znosz etego zaachu, bo bardzo źle mi sie kojarzy! Są dużo gorsze zapachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 5, 2021 Uwielbiam zapach goździków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiaYuko 95 Napisano Marzec 5, 2021 7 minut temu, agent of Asgard napisał: Uwielbiam zapach goździków. Goździki zawsze jak byłam mała szukałam u babci w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 5, 2021 5 minut temu, MiaYuko napisał: Goździki zawsze jak byłam mała szukałam u babci w kuchni Kupiłem sobie pastę z goździkami właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach