Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 9 minut temu, agent of Asgard napisał: U mnie potrzeba zmiany spowodowana jest faktem, że nie odkryłem nic, co idealnie do mnie pasuje. Albo raczej odkryłem, po tym, jak zapach został już wycofany. Teraz męczę Jo Malone. La Couche Du Diable Lutensa wygląda ciekawie, dla mnie odpada (cytrusy), spróbuj może. Brzmi zaje’biscie, zajdę dzisiaj wąchać jak dostane. Super ma kompozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Październik 2, 2020 Tak Mojego pierdzia, kojarzy mi się z gówienkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 3 minuty temu, agent of Asgard napisał: Masz gdzieś koło siebie dostęp do niszowych perfum? Daj znać czy bardzo wali pomarańczą i cytronelą. Niby jest w sephorze i douglasie, przejdę się przy okazji na zwiady, bo tak czy siak muszę odebrać książkę w Empiku. Galerie handlowe jednak bardzo ułatwiają życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Październik 2, 2020 2 godziny temu, Sandra1983 napisał: W prosektorium jest gorszy. Uważam w ogóle że zapach trupa i padliny jest najgorszy na świecie Plus 'zapach' krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koa85 21 Napisano Październik 2, 2020 Zapach pieczonej bułki z masłem czosnkowym tej "gotowej" marketowej.Odrazu odruch wymiotny i ból głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Październik 2, 2020 15 minut temu, ultra0violet napisał: Zapach czyichs spoconych pach w sklepie Tylko w sklepie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 A jakie macie podejście do zapach benzyny? Ja osobiście lubię się nim sztachać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, Sandra1983 napisał: A jakie macie podejście do zapach benzyny? Ja osobiście lubię się nim sztachać Uwielbiam, kocham , jak wczoraj tankowałam to chcialam zeby ta chwilavtrwala i trwała ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Październik 2, 2020 4 minuty temu, Sandra1983 napisał: A jakie macie podejście do zapach benzyny? Ja osobiście lubię się nim sztachać A budapren..mniam jak go wacham przy okazji to tak jakbym się nim najeść chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Właśnie robie za opiekunkę do dziecka. Dzieci sprawiają, ze mi niezręcznie bo się gapia ciagle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 12 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał: Dzieci sprawiają, ze mi niezręcznie bo się gapia ciagle. Patrzą jakby znały każdy Twój grzeszek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 (edytowany) 12 minut temu, Sandra1983 napisał: Patrzą jakby znały każdy Twój grzeszek? Zawsze się na mnie dzieci gapia, patrzą w oczy bez żadnego wstydu. Z jednej strony wiem, ze są nieświadome, a z drugiej strony czuje jakby były jakimś zwierciadłem. Nigdy nie lubiłem za bardzo dzieci ale one chyba całkiem lubią mnie :// Wujkiem jestem dobrym, tak mi się wydaje. Staram się rozmawiać, bo matka mało co tłumaczy. Edytowano Październik 2, 2020 przez BennieAndTheJets1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BennieAndTheJets1 napisał: czuje jakby były jakimś zwierciadłem. Może jesteś ale jeszcze o tym nie wiesz musisz mieć coś w oczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 4 minuty temu, Sandra1983 napisał: Może jesteś ale jeszcze o tym nie wiesz musisz mieć coś w oczach Zło nie no ja to jestem raczej ‚eteryczny’. Gały mam dość spore może to dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Działka 54 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał: Zło nie no ja to jestem raczej ‚eteryczny’. Gały mam dość spore może to dlatego Możliwe, że masz to co miała pewna posłanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, Działka napisał: Możliwe, że masz to co miała pewna posłanka. Oświeć mnie, bo nie mogę się domyśleć o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Działka 54 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, BennieAndTheJets1 napisał: Oświeć mnie, bo nie mogę się domyśleć o co chodzi. Delikatnie czy brutalnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 Młody jest jeszcze. Może nie wiedzieć. Kur.wiki Bennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 3 minuty temu, Działka napisał: Delikatnie czy brutalnie? Wal prosto z mostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, Sandra1983 napisał: Młody jest jeszcze. Może nie wiedzieć. Kur.wiki Bennie Hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 Ale na to by reagowali dorośli. Dzieci widzą cos innego... Musisz być zjawiskowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Działka 54 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, Sandra1983 napisał: Młody jest jeszcze. Może nie wiedzieć. Kur.wiki Bennie Pończoszanka! Zepsułaś zabawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Działka 54 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał: Wal prosto z mostu Widzę, że ci humor dopisuje. Doskonale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 4 minuty temu, Działka napisał: Pończoszanka! Zepsułaś zabawę. Nie domyśliłby się. Pewnie w tamtych czasach był w przedszkolu szkoda tak trzymać chłopaka w niepewności. Jeszcze by sobie jakieś straszne rzeczy w tych oczach wyobrażał. Choć kto wie, pewnie lubi, jak koń owies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Październik 2, 2020 Przed chwilą, Sandra1983 napisał: Ale na to by reagowali dorośli. Dzieci widzą cos innego... Musisz być zjawiskowy Jeszcze nie słyszałem żebym miał ku’rwiki Dostawałem wiele komplementów względem swojej urody ale słowo zjawiskowy się jeszcze nie pojawiło. (Albo nie pamietam żeby się pojawiło ). Tak czy siak dość specyficzny bym powiedział ale nie narzekam, uważam to za atut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Działka 54 Napisano Październik 2, 2020 2 minuty temu, Sandra1983 napisał: Nie domyśliłby się. Pewnie w tamtych czasach był w przedszkolu szkoda tak trzymać chłopaka w niepewności. Jeszcze by sobie jakieś straszne rzeczy w tych oczach wyobrażał. Choć kto wie, pewnie lubi, jak koń owies Jesteś okrutna Sandra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 (edytowany) 9 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał: Jeszcze nie słyszałem żebym miał ku’rwiki Dostawałem wiele komplementów względem swojej urody ale słowo zjawiskowy się jeszcze nie pojawiło. (Albo nie pamietam żeby się pojawiło ). Tak czy siak dość specyficzny bym powiedział ale nie narzekam, uważam to za atut. Ale odrób lekcje Benni z kultowych wypowiedzi Renaty Beger Edytowano Październik 2, 2020 przez Sandra1983 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 6 minut temu, agent of Asgard napisał: Jeszcze godzina. Do weekendu odliczasz czy do zwolnienia Cię z roli opiekunki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 Przywiąż do kaloryfera i zaknebluj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandra1983 155 Napisano Październik 2, 2020 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Bez przesady. Dzieciak ogląda film a ja siedzę na tablecie. Wcześniej się bawiliśmy To masz luz nie narzekaj i ciesz się chwilą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach