Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza2234

Mam dość

Polecane posty

Przed chwilą, Iza2234 napisał:

Wiesz, gdy nie widzę jej z 5 miesięcy to też nabieram dystansu. Tłumaczę sobie, że dzieciak itd, ale gdy się spotykam nie potrafię się zahamować w ogóle. Od razu bierze mnie irytacja. Dodam, że nigdy nie byłam o niego wcześniej zazdrosna, serio. 

Ile masz lat? To bardzo ważne

Gość Iza2234
Przed chwilą, Solero napisał:

Ile masz lat? To bardzo ważne

26. Jestem po studiach, pracuje. Nie, nie mam 14 lat.

2 minuty temu, Iza2234 napisał:

26. Jestem po studiach, pracuje. Nie, nie mam 14 lat.

Szczerze mówiąc jestem w szoku 😉

Twoje wykształcenie nie odzwierciedla Twojego zachowania. 

Gość Iza2234
1 minutę temu, Solero napisał:

Szczerze mówiąc jestem w szoku 😉

Twoje wykształcenie nie odzwierciedla Twojego zachowania. 

Każdy ma prawo do swojego zdania. Jednak są  tu osoby, które miały podobne doświadczenia i odezwały się w wiadomościach prywatnych.

Gość Iza2234
3 minuty temu, Iza2234 napisał:

Każdy ma prawo do swojego zdania. Jednak są  tu osoby, które miały podobne doświadczenia i odezwały się w wiadomościach prywatnych.

i również uważają to zachowanie za co najmniej dziwne.

5 minut temu, Iza2234 napisał:

Ale pomyśl jak można być zazdrosym o dziecko to mija się z wszelkim dobrem dziecka. Wybacz ale dla mnie to co najmniej chore.

Gość Iza2234

Ale pomyśl jak można być zazdrosym o dziecko to mija się z wszelkim dobrem dziecka. Wybacz ale dla mnie to co najmniej chore.

dobrze, masz prawo tak uważać. Szczerze? w tym  temacie to ja już wolę wyjść na chorą, a żeby ta sytuacja była najnormalniejszą na świecie. 

Tylko dlaczego nie jestem osamotniona w tym co myślę??

7 minut temu, Iza2234 napisał:

dobrze, masz prawo tak uważać. Szczerze? w tym  temacie to ja już wolę wyjść na chorą, a żeby ta sytuacja była najnormalniejszą na świecie. 

Tylko dlaczego nie jestem osamotniona w tym co myślę??

Pewnie zdąrzyłaś zauważyć, że w tym miejscu różni są ludzie i jak sama napisałaś nie jesteś osamotniona. Jednak do mnie to nie przemawia i uważam, że takie rzeczy można w inny sposób załatwić a nie być zazdrosną o dziecko. Jak wcześniej napisałem to podtrzymuje swoje zdanie.

Gość Iza2234

Pewnie zdąrzyłaś zauważyć, że w tym miejscu różni są ludzie i jak sama napisałaś nie jesteś osamotniona. Jednak do mnie to nie przemawia i uważam, że takie rzeczy można w inny sposób załatwić a nie być zazdrosną o dziecko. Jak wcześniej napisałem to podtrzymuje swoje zdanie.

Dobrze, powiedz więc jakie widzisz wyjścia i co powinnam z tym zrobić? 

4 minuty temu, Iza2234 napisał:

Dobrze, powiedz więc jakie widzisz wyjścia i co powinnam z tym zrobić? 

Na pewno nie być zazdrosna o dziecko a uśmiechnięta bo to naprawdę jest śmieszne. Z dziećmi trzeba umieć rozmawiać a żeby do nich dotrzeć to musisz wkroczyć do ich świata. Mam nadzieję że zrozumiałaś, powodzenia 😉

Gość Iza2234
13 minut temu, Solero napisał:

Na pewno nie być zazdrosna o dziecko a uśmiechnięta bo to naprawdę jest śmieszne. Z dziećmi trzeba umieć rozmawiać a żeby do nich dotrzeć to musisz wkroczyć do ich świata. Mam nadzieję że zrozumiałaś, powodzenia 😉

ok.

1 godzinę temu, Solero napisał:

Ale tu nie chodzi o zazdrość o dziecko. Przynajmniej ja nie byłabym zazdrosna na autorki miejscu, bo w końcu nie spotyka się z ped***lem i na 1000% 8-latka nie odbierze jej faceta. Zwracam tylko uwagę na zachowanie tej dziewczynki, które jest dziwne, po prostu. Może jest dziwne dla mnie, bo nigdy nie spotkałam się z takim czymś. 

Gość Iza2234
49 minut temu, Miła3 napisał:

Ale tu nie chodzi o zazdrość o dziecko. Przynajmniej ja nie byłabym zazdrosna na autorki miejscu, bo w końcu nie spotyka się z ped***lem i na 1000% 8-latka nie odbierze jej faceta. Zwracam tylko uwagę na zachowanie tej dziewczynki, które jest dziwne, po prostu. Może jest dziwne dla mnie, bo nigdy nie spotkałam się z takim czymś. 

dokładnie. w rodzinie są tez inne dzieciaki i tak się nie zachowuje zadne. 

2 godziny temu, Miła3 napisał:

Zazdrość o partnera 🙂 walczy z dzieckiem o partnera a wystarczy odpowiednio poruszyć temat. Sorry ale ja tego nie rozumiem.