Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klavv

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Cześć... Mam pewien problem i może któraś z pań miała podobną sytuację i może będzie w stanie mi odpowiedzieć. 26.09 pieściłam się ze swoim chłopakiem, ale obawiam się bo nie mam pojęcia czy preejakulat nie dostał się w jakiś sposób do mojej pochwy, dlatego się stresuję Było to kilka dni po okresie, dlatego miałam jeszcze dni niepłodne według kalendarzyka, bo miesiączka trwała 19.09-23.09. Na za jakieś następne 2 dni po pettingu w śluzie miałam takie dziwne białe grudki. Później miałam dużo śluzu rozciągliwego, czyli płodnego. Miałam tak z 1 dzień, a od kilku dni mam śluz nie do określenia. Czasami wodnisty, białawy, lepki, a dzisiaj na majtkach zobaczyłam trochę takiego kremowego nie gładkiego jakoś koloru białego lub leciutko jasno żółtego. Jest to dla mnie dziwne, bo według kalendarza, owulację powinnam mieć mniej więcej 03.10, a dużo śluzu płodnego miałam mniej więcej 30.09, a teraz od kilku dni śluz taki jak opisałam powyżej. Na dodatek bolą mnie piersi, ból jest przy dotyku i jest zlokalizowany głównie po bokach piersi, ale dzisiaj mam wrażenie jakby ciut mnie bolały. Na dodatek kilka dni temu non stop słyszałam i czułam jakieś przelewanie i bulgotanie w podprzuszu i czasami zdarzyło się jakieś ukłucie i delikatny ból, ale już to wszystko przeszło Dodam, że poprzednia miesiączka bardzo mi się opóźniła, bo mój cykl trwał ponad 40 dni z powodów chorobowych. Czy to możliwe, że ma to jakiś związek z tym i teraz mi się aż tak bardzo skraca, że do kilku dni powinnam dostać miesiączkę? A jeśli nie to czy komuś to wygląda na ciąże? Wiem, że za szybko na jakiekolwiek objawy, ale trochę nie rozumiem przyczyny tego wszystkiego. Test zrobie, ale jest jeszcze za wcześnie, a do tego czasu oszaleje. Będę wdzięczna za odpowiedzi.