Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anagss

Czy prawdziwa miłość trwa wiecznie ?

Polecane posty

5 minut temu, Greatpetla napisał:

Gorzej.Sam diabeł mnie poprosił osobiście, bym Ciebie" przypiekła "trochę,bo słabo opiekany byłeś do tej pory. 😎

Ja pierdziu! 😎 Chyba jednak pożegnam się i zlegnę w łożu stosownym. To był ciężki dzień. Cześć. 

1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Ja pierdziu! 😎 Chyba jednak pożegnam się i zlegnę w łożu stosownym. To był ciężki dzień. Cześć. 

No i znowu tak samo myślimy😉. Też o tym pomyślałam, że czas do wyrka po tak ciężkim dniu. Cześć i dobranoc!

7 godzin temu, Greatpetla napisał:

No i znowu tak samo myślimy😉. Też o tym pomyślałam, że czas do wyrka po tak ciężkim dniu. Cześć i dobranoc!

Mówią: kto wcześnie wstaje temu Pan Bóg daje. To teraz szybkie grzeszenie i jeszcze szybszy wypad do pracy😎 

Miłego dnia. 

8 godzin temu, Elciaa29 napisał:

Nie wiem czy mi się już nie odwidziało ....poza tym dawno po 22 a widzę że kolejka do Ciebie więc sobie daruje 😎

Rachunek sumienia zrobiony? 😎 Aby uczciwy? Od początku do końca? 😎 Zobaczymy! W wolnej chwili zapraszam do siebie! 😎

20 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Mówią: kto wcześnie wstaje temu Pan Bóg daje. To teraz szybkie grzeszenie i jeszcze szybszy wypad do pracy😎 

Miłego dnia. 

Szybkie grzeszenie? 😬😁Takie szybkie jak błyskawica?Hmm..dobry plan na rozpoczęcie dzionka. Wchodzę w to!Lubię takie niespodzianki. Tylko obawiam się, że po czymś takim szybko nie zbiorę się do pracy. Raczej będę w skowronkach wolno się ruszać tj.latać..😎

To na bank będzie miły dzień!Niespodzianka+ Ty=miły początek dnia! 

Przed chwilą, Greatpetla napisał:

Szybkie grzeszenie? 😬😁Takie szybkie jak błyskawica?Hmm..dobry plan na rozpoczęcie dzionka. Wchodzę w to!Lubię takie niespodzianki. Tylko obawiam się, że po czymś takim szybko nie zbiorę się do pracy. Raczej będę w skowronkach wolno się ruszać tj.latać..😎

Coś mi wygląda na to, że Ty zdecydowanie za mało trenujesz! 😎

3 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Bingo! W ogóle nie trenuję ostatnimi czasy.Czas to zmienić. Nieprawdaż? 😎😉

9 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Lecę po kawę, lecę do Ciebie, a potem lecę do pracy. 

Dużo dziś latania jak widać u mnie😃😎

42 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Rachunek sumienia zrobiony? 😎 Aby uczciwy? Od początku do końca? 😎 Zobaczymy! W wolnej chwili zapraszam do siebie! 😎

Jeszcze nie ale jestem na dobrej drodze 😎 muszę wszystko zapisać żeby później nic nie pominąć i wolnej chwili się zgłoszę 😎