Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika69

Monika szuka mężny

Polecane posty

Witam, jestem nowa na tym forum.Mam na imie Monika i mam 34lata. Czy można tutaj znaleźć faceta na jakas przygode badz dluzsza relacje? Jakie polecacie strony z ogloszeniami/czatami do takich rzeczy? Szukam juz dosyc długo i nie ukrywam ze czuje sie samotna...

Mam 43 lata tez szukam juz z pol roku kobiety dyskretnej i nic. 

jest pełno stron typu sympatia badoo czy cos w tym stylu, choć dla facetów jest mniejsza szansa niz dla dziewczyn (one nie maja czasu przeglądac "ofert" przysyłanych). ale czy chodzi o solidny związek? wątpię, choć znam przypadki (ale w większości chodzi o, jak to ujęłaś, przygodę).

czy na kafeterii - nie wiem.

1 godzinę temu, Monika69 napisał:

Witam, jestem nowa na tym forum.Mam na imie Monika i mam 34lata. Czy można tutaj znaleźć faceta na jakas przygode badz dluzsza relacje? Jakie polecacie strony z ogloszeniami/czatami do takich rzeczy? Szukam juz dosyc długo i nie ukrywam ze czuje sie samotna...

Napisz gdzie szukalaś i kogo spotkałaś to może trochę bardziej realny stanie się ten wpis.

2 godziny temu, Monika69 napisał:

Poczekaj troszkę a sami się zgłoszą   🙂