Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DianaMi

Rzucam palenie z Reset33 Mam bardzo dobrą opinię ! Polecam

Polecane posty

Chciałabym się podzielić moim internetowym znaleziskiem o nazwie Reset 33 (stronka o rzucaniu palenia). Odnalazłam merytoryczną pomoc w uwalnianiu się od papierosów. Stworzyła to grupa ludzi specjalizujących się w wielu dziedzinach tj: psychologii, psychiatrii, biologii, filozofii 🤪 itd. Przyznaję, że odpływam myślami i niekiedy oglądam jeden film dwa razy ale na mnie to działa ...wiem, wiem zaraz ktoś napisze w stylu "najpierw rzuć a później chwal" ale to się czuje🤩  Po 40 minutach dowiedziałam się o nikotynizmie więcej niż przez całe życie, a to dopiero 4 etap. Przede mną 5 etap więc trzymajcie za mnie kciuki! 😘 Jak ktoś rzuca to polecam. Rzucajmy razem! (Palę 8 lat około 15 papierosów dziennie) *i mam zamiar z tym skończyć raz na zawsze.

Skusiłam się tym, że oddają pieniądze w ramach gwarancji satysfakcji. Teraz po ponad roku wolności od papierosów to dopłaciłabym im w ramach gwarancji wdzięczności!

Dnia 5.11.2020 o 21:37, Sylwia Olejni napisał:

Chodzi o to, że po przejściu wszystkich etapów po prostu NIE TĘSKNISZ za papierosami. Daj znać jak Ci poszło.

Dzięki. Póki co jestem 5 dni po 10 etapie. Czuję ssanie ale ogarniam już o co w tym chodzi. Ciężko to wytłumaczyć, po prostu niechęć do papierosów jest większa niż mechanizmy uzależnienia(których jestem już świadoma). 😎 Lecę z tym dalej 😘 Za 16 dni... Etap 11 !