PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 Czy gdyby wasze dziecko poszło do kościoła to powiedziałybyście mu, że trzeba było go usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 Czy gdyby wam ktoś powiedział, że jak nie usuniecie płodu to będą wam płacić co miesiąc kase za to żeby go opkazywać w cyrku to czy byscie usunęły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokentiger87 670 Napisano Listopad 2, 2020 obecnie tylko teleporadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 CO byście powiedziały swojemu płodowi gdyby po usunięciu zapytał was: "Mamo dlaczego mnie nie kochasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 nie wtrącaj się czekam na usunięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 Czy gdyby lekarz powiedział wam, że wasz płód ma downa ale będzie wyglądał jak Johny deep to czy uznałybyście, że będzie nieszczęsliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 Chyba wprowadzili zakaz aborcjii bo mi sie pomysły kończą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 A gdybym był Dzinolem? W klinice z cęgiem szalał? To czy byś wtedy chciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 To co byś powiedziała? CZy wtedy byś mnie chciała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIradJan 0 Napisano Listopad 2, 2020 Sie chyba poszły j e p a ć czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach