Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Domdomdom

Dziwna akcja ?

Polecane posty

Z góry przepraszam za złą kategorie. Napisałam na innej i zero odzewu może się tutaj uda. Ostatnio przytrafiła mi się dziwna sytuacja. Zobaczyłam w koszu u znajomej gdy wyrzucałam śmieci, laurkę od jej wnuczki . Cała była pomięta. Co o tym sądzicie ? Może temat błachy. Ale babcia żeby tak zrobiła ? Czyżby miała wnuczkę gdzieś ? Zaintrygowało mnie to ?

Jak doczekam/doczekam się wnuków to chyba będę mieć szafę na takie cudeńka🤗 Prezenty od serca ruszają najbardziej, są szczególne i dziwi mnie postawa znajomej.

7 minut temu, Qwerty82 napisał:

Niestety większość ląduje w koszu

Wyrzucaj tak, żeby dzieci nie widziały. To będzie dla nich przykre. Laurkę mam każdą. Szkoda, że nie umiem wrzucać zdjęć, byłaby tu zaraz galeria 😋

1 godzinę temu, Domdomdom napisał:

Z góry przepraszam za złą kategorie. Napisałam na innej i zero odzewu może się tutaj uda. Ostatnio przytrafiła mi się dziwna sytuacja. Zobaczyłam w koszu u znajomej gdy wyrzucałam śmieci, laurkę od jej wnuczki . Cała była pomięta. Co o tym sądzicie ? Może temat błachy. Ale babcia żeby tak zrobiła ? Czyżby miała wnuczkę gdzieś ? Zaintrygowało mnie to ?

Jeszcze pragnę dodać, że ta laurka była na dzień babci  😳😳