Janiniusz 0 Napisano Listopad 11, 2020 Witam. Poszukuję jak najlżejszej i wytrzymałej spacerówki (najlepiej dla dziecka powyżej 13kg). Wpadła mi w oko Lionelo Julie - o wadze 6kg i 22kg udźwigu. Czy ktoś ją ma i może polecić? Jak sprawdzają się jej kółka zimą? A może istnieją doskonalsze spacerówki w rozsądnej cenie? Proszę o podpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Listopad 11, 2020 Od prawie roku używamy Lionelo Elia. Przesiadka z dużego 3w1 i jestem zadowolona. Wózek jest lekki, w miarę dobrze się go rozkłada (chociaż nie "jedną ręką") i łatwo się utrzymuje w czystości. Jedyna wadą są kółka - są dość twarde i małe, na wyjazd "terenowy" się nie nadają, czasami ciężko wjechać nimi na krawężnik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janiniusz 0 Napisano Listopad 11, 2020 Dziękuję za podpowiedź, przyjrzę mu się bliżej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riv 0 Napisano Listopad 12, 2020 Najlżejszy na rynku jest YOYO babyzen. Mam i polecam. Składa sie i rozkłada jak parasolka. Jedyny wozek ktory wchodzi do samolotu jako bagaz podręczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paramonta 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Ja mam x-landera i fly a on się właśnie bardzo fajnie składa w małą paczkę którą można nosić na ramieniu jak torbę i też świetnie nadaje się do samolotu, poza tym jest to funkcjonalna i leciutka spacerówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
napoleonka1 0 Napisano Lipiec 9, 2021 Ja polecam spacerówkę Leclerc. Bardzo efektowny wózek i nawet ten Majdanów przy nim wysiada. Można go kupić za rozsądną cenę w Muppetshop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizamatejko987 0 Napisano Maj 18, 2023 Zerknij na anex:) Osobiście polecam model air-z, jest lekki(waży ok. 6kg), poręczny, szybko się składa, a po złożeniu jest malutki i wszędzie wejdzie. Amortyzacja jest bardzo dobra. Dostępny też jest w wielu kolorach oraz sprawdza się na różnych terenach, co uważam za plus dla rodzinek lubiących wyjazdy, czy spacery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juliamiko97 0 Napisano 16 Maj Uwielbiam wózki od Cosatto głównie za ich unikatowy design i wesołe kolory, które wyróżniają się na tle innych marek. Dodają energii do codziennych wyjść i sprawiają, że każdy spacer to okazja do pochwalenia się stylowym wózkiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach