Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didi44

chłopak jest ideałem ale nie podoba mi się fizycznie

Polecane posty

Przed chwilą, Zpaznokcilakier napisał:

Przez coś takiego? Serio? Zobacz, faceci odrzucają te laski, które im się nie podobają z wyglądu, ale są super z charakteru, po czym wiążą się z super laskami, takimi 10/10 i zapomnieć nie mogą o tych mniej atrakcyjnych, które mają charakter i osobowość. Tak się kręci ten świat. On może schudnąć, może wrócić do swojego wizerunku z YT, z tego filmiku. To jak zmiana żaby w księcia.  Schudnie, bo mu będzie zależało. TYM, bym się nie martwiła, aż tak. Naprawdę jeśli jest świetny z charakteru, odpowiada Ci w 200 procentach, to dlaczego masz taką blokadę? Boisz się opinii publicznej? ŻE sama  jesteś atrakcyjna kobieta i przy swoim boku będziesz miała kogoś, kto swoim wizerunkiem świata nie zawojuje? Jeszcze nie. Mnie się podobają faceci z brzuchem, wielkie rosłe chłopy, z brzucholem i broda i wywalone mam na to co kto myśli. Więcej odwagi. Bo do końca życia  możesz żałować tego, że go odrzuciłaś. Nie słuchaj złych podpowiedzi. Nie kieruj się opiniami obcych ludzi. Poczuj co Ci w sercu  i duszy gra. Odważnie. Bo jak się tak będziesz obawiała ludzi i tego co pomyślą, to wylądujesz z ręką w przysłowiowym nocniku. Powodzenia. 

To ze tobie się podobają faceci z bojlerem nie znaczy ze każdej musza i ze musi z takim się wiązać. 

Teksty o tym ze kobieta ma zmotywować grubasa do schudnięcia to jakiś kosmos. Albo kogoś bierzesz i akceptujesz z bojlerem po kolana albo nie i chcesz zmienić dorosła osobę. No bez jaj. Każdy każdego chce zmieniać jak ostatni naiwny. Na tym to ma polegać? To wole być sama i żreć gruz.  

Ten fetysz bebechow u kobiet to jakieś zboczenie. Do płaskiego tez się można przytulać. 

1 minutę temu, Zpaznokcilakier napisał:

A dlaczego nie może z nim popracować nad jego sylwetka? Nie starsze jej samotności, nic takiego nie napisałam. Może być tak, że odrzuci tego i juz  nigdy nie trafi na równie fajnego z charakteru. Później będą półśrodki i tacy, co to będą sprawiali wrażenie fajnych. To prawda, że los uchyla nam rąbka możliwości wyboru. Ze teraz i juz, jest czas na takiego! Co z tym zrobisz, to już Twoja sprawa. Ale odrzucać kogoś  tylko ze względu na wygląd, to dno dna i odwiert. Można odrzucać, bo się nie dogadujecie, nie lubicie się, nie jest Wam po drodze, każde ma inne priorytety. Ale spotkać na swojej drodze fajnego, przyjemnego, ogarnietego życiowo, oraz charakteriologicznie faceta i odrzucić go ze względu na +10 kg nas nadwyżki? , no proszę Was. Nie wiem co to za środowisko, w którym się obracacie, ale dobrze to, to nie wygląda. Gdyby ludzie kierowali się w swoich wyborach wyłącznie wyglądem to co by to było? Jakiś dramat jedynie. 

A skąd wiesz ze nie pozna faceta który będzie jej odpowiadał zarówno pod względem charakteru jak i wyglądu? Czemu wy zawsze na sile robicie z kobiet desperatki. I co to za nobilitacja być dla kogoś odpowiednim z charakteru ale z wyglądu słabo ale zostanę z tobą jak se zrobisz cycki czy coś innego. No koorwa zajebiscie. Robicie z siebie męczennice a później tkwicie w gownach na własne życzenie w obawie przed samotnością. I spoko wasz wybór tylko ze wy namawiacie inne kobiety do takiego wyboru co jest chore. W dodatku wyzywacie je od pustaków. 

Zatem najlepiej gdyby zaczął dietę i ćwiczenia. Może warto go przekonać 

Przed chwilą, Qwerty82 napisał:

Ale do czego tu przekonywać? Koleś celowo i umyślnie pokazał lepszą wersję siebie, chyba nie jest tępy żeby wiedzieć o tym że dziewczyna nie jest niewidoma i różnicę zobaczy. Dlatego niech mu jasno zakomunikuje że zauroczyła się chłopakiem z filmików i albo wróci do formy z filmików i może coś u niej drgnie albo nara. Nie powinien się specjalnie zdziwić. A jak mu zależy to weźmie się ogarnie

No dokładnie, o to samo mi chodzi. 

Gość pari
3 minuty temu, Niburdiama napisał:

Ja odrzucilam faceta ze wzgledu na twarz mimo ze mial wszystko a nawet wiecej niz trzeba i bylabym obrzydliwie bogata o czym wiekszosc kobiet marzy. Mozesz nazywac to jak chcesz, jednak jezeli cos Cie w kims odpycha na tyle ze nie masz smaka to sadze, ze nie jest to dobry pomysl. On byl zadbany, twarz byla ok, ale po prostu kompletnie nie w moim guscie. Probowalam sie jakos przyzwyczaic ale nie sprawialo mi przyjemnosci patrzenie mu w oczy. Na mysl o bliskosci mnie odrzucalo. To nie mialoby sensu. Tylko bym Go skrzywdzila. To po co? 

Dobrze, że zrobiłaś to na początku znajomości.

Przed chwilą, Zpaznokcilakier napisał:

Nikt niczego nie musi. Jest dowolność. To oczywiste! 

No to mi ulżyło. 

Gość pari

Dlatego krótkie pisanie, szybkie spotkanie🙂 I weryfikacja😄

17 minut temu, Zpaznokcilakier napisał:

Gdyby ludzie kierowali się w swoich wyborach wyłącznie wyglądem to co by to było?

Mnie zastanawia jak można zachwycić się kimś tak bardzo (z opisu autorki wydawałoby się, że wooooow) i nie ma chemii. Dziwne to.

Gość pari

Duża różnica wieku, czyli ile? 10, 15 lat?

Gość pari
Przed chwilą, Electra napisał:

Mnie zastanawia jak można zachwycić się kimś tak bardzo (z opisu autorki wydawałoby się, że wooooow) i nie ma chemii. Dziwne to.

Chemia przez szybkę.

4 minuty temu, Qwerty82 napisał:

Ja tak poznałam gościa na tinderze rok temu. Z charakteru marzenie, super poczucie humoru, na zdjęciu też wyglądał fajnie, do tego trenuje boks, zadbany, w formie. Na spotkaniu fajnie ubrany, piękny zapach, dobry kontakt, ale okazało się że ma tak fatalną szczękę że nie mogłam na niego patrzeć. Nie dałam się przekonać na drugą randkę. 

Nie rozumiem tego. Nie zwracam uwagi na głupoty. Zaczepił mnie gość, mega przystojny, ale miał zeza rozpierdalaka. Głupio mi było, że nie polubiłam jego profilu. Pomyśli, że kolejna której przeszkadza to.

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

pozadania do faceta zero

U mnie standard.

1 minutę temu, Qwerty82 napisał:

To czemu nie polubiłas? Bo nie rozumiem, moglas polajkowac jak Ci sie podobal. Zez potrafi być uroczy

Polajkowanie to chyba zielone światło do zaczepki. Oznacza "Też podobasz mi się", tak myślę. On nie podobał mi się. Był atrakcyjny.

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Bo to nie to po prostu. Gdynys poczula to COS to nie zauwazylabys nawet szczeki. 😎😀

To byłaby najpiękniejsza szczęka ever😁

2 minuty temu, Niburdiama napisał:

Jest cos takiego ze jak facet sie nie spodoba to po prostu nagle widzimy jakis mankament ktory u innego - tego co sie podoba - przeszedlby niezauwazony lub nawet by nam sie spodobal 😎😀

Był atrakcyjny nawet z tą wadą. Nie przeszkadzałaby mi.

14 minut temu, Qwerty82 napisał:

Aha, nie zrozumiałam, myślałam że mega przystojny to znaczy że Ci sie spodobał

Mega przystojnego z zayebistym charakterem jako młode dziewczę pogoniłam z łóżka. Cieszę się z tamtego wydarzenia. Wiem, że z każdym przystojniakiem, nawet bardzo sympatycznym nie poczuje kompletnie nic. Nie nadaje się do amorów bez uczuć.

6 minut temu, Qwerty82 napisał:

Ja też do przystojniaków mam awersję szczególnie jak gwiazdorzą, wk.rwia mnie ich arogancja

Akurat tego bardzo, bardzo lubiłam. Niczym mnie nie wqrwial, wręcz przeciwnie. Masz rację, ta ich pewność siebie i przebojowość jest cholernie drażniąca. Taka qzwa męska ja 😆 Nie lubiłabym siebie samej 😋

Dzięki za wszystkie odpowiedzi, dużo mi to daje do myslenia. Sama zastanawiam się jak to jest z tą chemią zaczyna mnie trochę irytować gdy on tak bardzo mnie adoruje. Wydaje mi się że gdyby mi się spodobał nie przeszkadzało by mi to. Wtedy miałabym troszkę klapki i pewnie wiele innych rzeczy by mi nie przeszkadzało.

Co do zmotywowanua go zaczynam zastanawiać się jakby było gdyby faktycznie schudnął. Nie chce być też swinią bo co to za dziewczyna która akceptuje ale warunkowo. Nie miałabym sumienia kazać odchudzać mu się dla mnie. Wolałabym już żeby od niego wyszło to. Tylko gdy on nie wie o tym czy by się równie starał. No wiem brzmię niefajnie wiadomo kazdy ma wady itd ale tego chyba nie będę w stanie przeskoczyc tak juz mam i nic nie poradzę. 

Raz w moim zyciu zakochalam się w chlopaku który z początku wydal mu się nieatrakcyjny ale dopiero po 3 mscach znajomosci z poczatku tez mnie duzo rzeczy draznilo w nim

Szczerze jestem trochę podlamana wydaje mi się że nic z tego nie będzie. Tylko go skrzywdzę swoim nastawieniem..

1 godzinę temu, Poetka napisał:

Kiedys sie zakochalam w facecie, ktory mial zeza, duza wade zgryzu, krzywy nos i smiesznie mowil. Ani jedna z tych rzeczy mi nie przeszkadzala, bo dla mnie byl bardzo pociagajacy. Mial naprawde rewelacyjna osobowosc i charakter. Mysle, ze u ciebie po prostu nie zagralo. I raczej nie zagra nawet jak schudnie.

I tak było od pierwszego spotkania?

2 minuty temu, Poetka napisał:

Moze cos ci nie podpasowalo w jego sposobie bycie tez, ale tak bardziej na nieswiadomym poziomie. Czasem mamy swoje dziwne przyzwyczajenia, ktore moga byc drazniace 

Może coś w tym jest..

On tak mówi cały czas że zrobiłby dla mnie wszystko. Nawet myślę że gdybym powiedziała o tym co naprawdę myślę czuję to on by to zaakceptował i to dla mnie zrobił. Ale nie wiem tak mi się wydaję no i nie czułabym się z tym na pewno dobrze...😞

Dzisiaj znów wspominał o diecie że chce do niej wrócić i jeść mniej itd. Ja tylko lekko pociągnęłam temat nie chciałam napierać na niego. ***owo czuję się z tym wszystkim serio..

7 godzin temu, nowywmieście napisał:

i co dalej? trafiłaś na "lepszego"?

Taaak. Trafilam na swojego meza 🙂 warto czekać, wybierać, a nie brac pierwszego lepszego myśląc, że " jakos sie ułoży ". Mam nawet kolezanke, ktora wyszla za maz za faceta, który  pasowal jej pod wieloma względami ale z wyglądu nie, byl blondynem a ona zawsze chciala miec szatyna z brązowymi oczami ,ale jej rodzicom pasowal bardzo , mama ja przekonała, że powinna z nim zostać, ze fajny, ze pracowity, miłość przyjdzie później itd  a po roku juz sie rozeszła z nim i ma teraz innego. 

9 godzin temu, Skowronkowa napisał:

Mialam podobnie. Kiedyś poznałam fajnego faceta w internecie, ja jestem b.wysoka a on miał 2 metry lol, wogole super nam się rozmawiało, mieliśmy podobne zainteresowania i podobne poglądy życiowe. Bylam przeszczesliwa do chwili, gdy się spotkaliśmy, to bylo lata temu, wtedy pisałam z nim na GG i jeśli dobrze pamiętam nie wysyłaliśmy sobie zdjec wtedy i no wszystko prysło przy spotkaniu. Totalnie nie mój typ. Kompletnie. Spotkalismy się 2 raz, nawet 3 nic totalnie sie nie przekonałam. Wiedzialam, że z tego nic nie będzie, urwałam ta znajomość. Jeśli Ci się wizualnie nie podoba, nie trac czasu na niego, serio. Szkoda zycia, zważywszy, że fajnych facetow jest mnóstwo 

Fajnych facetów jest mnostwo? Chyba nie w Polsce 😂

Dnia 10.11.2020 o 23:19, BoniBluBabi napisał:

Każdy za pare lat się zestarzeje i zbrzydnie ale to naprawdę żaden powód do tego zeby się związać z kimś kto fizycznie nam nie odpowiada. Płaczecie ze kobiety są wybredne a potem płaczecie ze nie chce seksu. No cóż. Coś za coś. 

to niech szuka modela który ją zdradzi i oleje, jej wybór

Dnia 11.11.2020 o 09:11, Malutka92 napisał:

Fajnych facetów jest mnostwo? Chyba nie w Polsce 😂

co to dla ciebie "fajny facet"?