Helenka1208 0 Napisano Listopad 13, 2020 Poszukuję dobrych tabletek odchudzającuch zeby zbic wagę.,proszę o namiary sprawdzonych ofert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Papaj253011 1 Napisano Listopad 19, 2020 Mam Mysimbe 112 tab jak coś to pisz justyna12995@wp.pl tylko mówię że to drogie ale skuteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Marzec 14, 2021 Dnia 13.11.2020 o 18:23, Helenka1208 napisał: Poszukuję dobrych tabletek odchudzającuch zeby zbic wagę.,proszę o namiary sprawdzonych ofert Odezwij się do mnie podeślę Ci sprawdzony namiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 14.03.2021 o 17:11, Ksenia napisał: Odezwij się do mnie podeślę Ci sprawdzony namiar. uwazajcie na nia, mnie na mailu i privie namawiala na kupno, to sprzedawca mi podawala maila adique.723@gmail.com, gdzies tu daje maila ksenia cos tam, kiedys podawala xymena cos tam, ma ich wiele, grasuje od miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jocotos739 0 Napisano Kwiecień 4, 2021 Najlepsze (moim zdaniem) tabletki na odchudzanie macie tutaj: dietalux.wordpress.com tanie i co najważniejsze pomogły mi schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dnia 1.04.2021 o 19:35, bazibaz napisał: uwazajcie na nia, mnie na mailu i privie namawiala na kupno, to sprzedawca mi podawala maila adique.723@gmail.com, gdzies tu daje maila ksenia cos tam, kiedys podawala xymena cos tam, ma ich wiele, grasuje od miesiecy I znowu kopiuj wklej, umiesz coś poza tym? Bo widać nie bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 11, 2021 xd nie chce mi sie 10 razy tego samego roznymi slowami ipsac widzialam maile z kolezanka i czarno na bialym pisalas tam, ze to ty sprzedajesz i musisz narzucac marze zeby zarobic, bo kumpela krecila nosem na wysokie ceny przestan sie wybielac namolniaro wypisujavca maile na privy chociaz nikt cie o to nie prosil i support z multi np. Melis czy sandrisa ci nie pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 11, 2021 pisalam z toba w styczniu 2020, pisalas z maila kseniax666x i polecalas jakas zoja.ojoj xd, ze niby to twoja "kolezanka" XD napisalasnieproszona, bo gdzies zostawilam swojego maila- podobnie jak teraz, dotalam i @ i priv, namolna sprzedawczyni xd lecialy teksty typu ze adi jest tes w uk, wiec sie doucz xd calkiem spojne z twoja obecna retoryka, wirc przestan sie wybielac, bo jestes zalozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach