Smutna554 0 Napisano Listopad 16, 2020 Jutro widzę się z takim chłopakiem z którym dużo pisałam przez Internet i jutro wkońcu planujemy się spotkać. I mega się tym stresuje, że nie będzie o czym gadać itd., że coś zrobię źle. Ale bardzo bym chciała się z nim spotkać. Co zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Listopad 16, 2020 Spotkaj się z nim poprostu bo jak się umówiłaś to wyboru już nie masz. Moja przyjaciółka też często chodzi na randki internetowe i jest wszystko w porządku. Więc chilli out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Listopad 16, 2020 15 godzin temu, Smutna554 napisał: Co zrobić? Tematy obmyśl jeśli masz tremę i zapisz gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Listopad 18, 2020 Dnia 16.11.2020 o 08:35, Smutna554 napisał: Jutro widzę się z takim chłopakiem z którym dużo pisałam przez Internet i jutro wkońcu planujemy się spotkać. I mega się tym stresuje, że nie będzie o czym gadać itd., że coś zrobię źle. Ale bardzo bym chciała się z nim spotkać. Co zrobić? normalnie spacer kawa na wynos rozmowa. nie pytaj sie go: co czujesz? o czym myslisz a będzie wszystko dobrze i po spotkaniu poczekaj z 5h a potem napisz w internecie - ze było miło / lub nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gioia 3 Napisano Listopad 18, 2020 Po prostu się spotkaj. Jeśli sporo pisaliście to... najwyższa pora. Bądź sobą, bo udawać kogoś i obawiać się, że zrobisz coś nie tak nie ma sensu. Post napisałaś w poniedziałek... Daj znać jak było, bo jesteśmy (?) ciekawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach