Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Queen992

Szukam przyjaciółki

Polecane posty

Hej, mam 28 lat, 2 dzieci. Mieszkam na zadupiu, przeprowadziliśmy się z miasta i szukam kogoś z kim można porozmawiać itp. Wolę znajomość online bo tutaj w okolicy ludzie zbyt interesują się innymi, typowa polska wieś każdy się wszystkim interesuje. Mój mąż pracuje w delegacji po za tym mieszkamy koło jego rodzicow i właściwie ciągle tam przebywa. Jest mi strasznie źle... Może znajdzie się tu bratnia dusza 

2 godziny temu, Queen992 napisał:

Hej, mam 28 lat, 2 dzieci. Mieszkam na zadupiu, przeprowadziliśmy się z miasta i szukam kogoś z kim można porozmawiać itp. Wolę znajomość online bo tutaj w okolicy ludzie zbyt interesują się innymi, typowa polska wieś każdy się wszystkim interesuje. Mój mąż pracuje w delegacji po za tym mieszkamy koło jego rodzicow i właściwie ciągle tam przebywa. Jest mi strasznie źle... Może znajdzie się tu bratnia dusza 

Ale jak to ciągle tam przebywa? Sam, bez ciebie i dzieci? 

Swoją drogą ciężka sprawa... Mąż w delegacjach, ty nikogo nie znasz i jeszcze teściowie w sąsiedztwie... 

18 godzin temu, Iwna napisał:

Ale jak to ciągle tam przebywa? Sam, bez ciebie i dzieci? 

Swoją drogą ciężka sprawa... Mąż w delegacjach, ty nikogo nie znasz i jeszcze teściowie w sąsiedztwie... 

Tak sam... Ciężko jest 

Ja mam 33 lata, dwoje dzieci,  mój  mąż też pracuje w delegacji  wyjezdza w poniedziałek rano wraca w piątek wieczorem.  Żyjemy tak od 8 lat. Mieszkam w jego domu rodzinnym,  na parterze mieszkają jego dziadkowie , A na piętrze my. Wszystko mamy osobne nawet wejścia.  Mamy bardzo dObre kontakty,  ale to ludzie w wieku 86 i 89 lat. Mam tu 1 koleżankę ale teraz z racji pandemii nie spotykamy się.