Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 czy przerwa w zwiazku dobrze zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Listopad 23, 2020 Przerwa, czyli odstawienie partnera/ki na bok i czekanie, aż problemy same się rozwiążą, bądź znikną?... coś nie jestem przekonana, że takie to korzystne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 Tez nie zabardzo w to wierzę ale nie możemy się wogule dogadać ciagle pretesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 23, 2020 Przerwa jest po to by przemyśleć niektóre rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Listopad 23, 2020 1 godzinę temu, Tomek433 napisał: Tez nie zabardzo w to wierzę ale nie możemy się wogule dogadać ciagle pretesie Zrupcie pszerwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 Tez tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 tylko wtedy nic nas nie bedzie liczyć i będzie mogła robic co chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaiza 28 Napisano Listopad 23, 2020 31 minut temu, Laurittka napisał: Zrupcie pszerwe Laurittka powiedz mi,że Ty tak nie na poważnie...z tą ortografią????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Listopad 23, 2020 1 minutę temu, Izaiza napisał: Laurittka powiedz mi,że Ty tak nie na poważnie...z tą ortografią????? A Ty na poważnie nie zakumalas sarkazmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 23, 2020 23 minuty temu, Tomek433 napisał: tylko wtedy nic nas nie bedzie liczyć i będzie mogła robic co chce To niech robi co chcę , wtedy dowiesz się na co ją tak naprawdę stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaiza 28 Napisano Listopad 23, 2020 26 minut temu, Laurittka napisał: A Ty na poważnie nie zakumalas sarkazmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izaiza 28 Napisano Listopad 23, 2020 Wiesz , gdybyś w innym temacie nie walnęła koncertowego byka...zajarzyłabym prędzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 Jakiego sarkazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizzz12 1 Napisano Listopad 23, 2020 3 godziny temu, Tomek433 napisał: czy przerwa w zwiazku dobrze zrobi Według mnie przerwa to zły pomysł i nic nie da.. jeśli i tobie i jej zależy na związku, to po co przerwa? Samo się nic nie rozwiąże. Rozmowa, wspólna praca nad związkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 No mi zależy tylko czy jej tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Listopad 23, 2020 14 minut temu, Izaiza napisał: Wiesz , gdybyś w innym temacie nie walnęła koncertowego byka...zajarzyłabym prędzej... To pokaż w którym temacie, może był to podobny przypadek do tego. Moja odpowiedź to reakcja na 'wogule' i 'pretesie' co napisał autorzyna tego tematu w jednym postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 23, 2020 16 minut temu, Tomek433 napisał: Jakiego sarkazmu Nabijają się z Twojej pisowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elizzz12 1 Napisano Listopad 23, 2020 16 minut temu, Tomek433 napisał: No mi zależy tylko czy jej tez A kto chce przerwy? Ty czy ona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 23, 2020 No nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Dnia 23.11.2020 o 12:00, Bela. napisał: Przerwa jest po to by przemyśleć niektóre rzeczy. tylko jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Jednak to dobrze zrobi jej i mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Teraz juz wiem po co byla jej potrzebna przerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Listopad 29, 2020 51 minut temu, Tomek433 napisał: Teraz juz wiem po co byla jej potrzebna przerwa Pewnie, zeby sobie uswiadomic ze za toba nie teski i nie ma sensu byc w takim zwiazku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Listopad 29, 2020 14 minut temu, Tomek433 napisał: Dokladnie No jak sie nie dogadywaliscie i byly klotnie, to chyba lepiej dla kazdego z was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Listopad 29, 2020 Jak są potrzebne przerwy to już kolorowo nie będzie. Przeważnie tak jest ale można próbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Dla tego zrobilismy przerwe w zwiazku zobaczymy lepsze to niż oklamywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 29, 2020 Przed chwilą, Tomek433 napisał: Dla tego zrobilismy przerwe w zwiazku zobaczymy lepsze to niż oklamywanie Przerwa pomaga spojrzeć ma sytuację z dystansu. Zastanowić się co jest ważne. Zobaczyć czy tęsknimy za daną osobą. Sprawdzić przede wszystkim.siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek433 2 Napisano Listopad 29, 2020 Bardzo dobrze to napisałeś czasami trzeba zobaczyć czy jesteśmy wazni dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach