marneo 3 Napisano Listopad 25, 2020 witam serdecznie, Od kilku dni zacząłem szukać prezentu dla Żony i powiem Wam że jestem w kropce. Sytuacja wygląda następująco, Od czasu początku pandemii Małżonka zafiksowała się na wszelkie wyjścia i można powiedzieć zabunkrowała się z 1,5 rocznym Synkiem. W wolnym czasie późnymi wieczorami jedyne co ją odpręża do szydełkowanie. Natomiast w tym kierunku nie chcę iść gdyż tego typu włóczek czy akcesoriów ma już masę. Jestem w totalnej kropce, jedyne co mi przyszło do głowy to nowy telefon jednak wybadałem temat i jednak nie chce gdyż ten i tak co chwilę ląduje na ziemi bo Synek go dorwie i by szybko się zużył jak obecny który jeszcze zipie :) Budżet... hmmm jak będzie coś fajnego to raczej to jest na drugim planie, telefon myślałem w granicy 1500 zł kupić. Nie chce kupować żadnych prezentów praktycznych tylko coś typowo dla Niej.. Pomocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 25, 2020 Może bielizna lub i perfumy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marneo 3 Napisano Listopad 25, 2020 1 godzinę temu, Bela. napisał: Może bielizna lub i perfumy? W stanikach nie chodzi a perfum ma strasznie dużo Tak jak i torebek i butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 25, 2020 5 minut temu, marneo napisał: W stanikach nie chodzi a perfum ma strasznie dużo Tak jak i torebek i butów Biżuteria. Tego nigdy za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marneo 3 Napisano Listopad 25, 2020 28 minut temu, Bela. napisał: Biżuteria. Tego nigdy za wiele No właśnie tu jest problem że od wielu miesięcy nigdzie nie wychodzimy i nawet nie ma gdzie jej założyć. Szukam jakiegoś pomysłu na nowe hobby , jakieś zajęcie które pozwoli jej się psychicznie odprężyć i odpłynąć myślami od codziennej szarości dnia codziennego. Coś takiego co nie postawi na półce i będzie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 25, 2020 Przed chwilą, marneo napisał: No właśnie tu jest problem że od wielu miesięcy nigdzie nie wychodzimy i nawet nie ma gdzie jej założyć. Szukam jakiegoś pomysłu na nowe hobby , jakieś zajęcie które pozwoli jej się psychicznie odprężyć i odpłynąć myślami od codziennej szarości dnia codziennego. Coś takiego co nie postawi na półce i będzie stało Stół do bilarda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 25, 2020 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: chyba mocno używanym w tej cenie Ale nowe hobby warte jest każdej ceny.. Poza tym można fajnie spędzać czas, nie wychodząc z domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marneo 3 Napisano Listopad 25, 2020 hmm ciężko będzie pod choinką upchnąć tak czy inaczej nie chodzi tu o prezent który odwróci uwagę czujnej mamy od dziecka i narazi na potencjalny wypadek A raczej na zabawę w wolnym czasie wieczorem Myślałem nawet o depilatorze laserowym ale kurcze podpytałem i nie chce czegoś takiego Jakieś inne propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MOI Napisano Listopad 25, 2020 8 godzin temu, marneo napisał: Jakieś inne propozycje ? Kwiatek jest zawsze mile widziany. Z czymś innym możesz nie trafić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Listopad 25, 2020 15 godzin temu, marneo napisał: Nie chce kupować żadnych prezentów praktycznych tylko coś typowo dla Niej.. Bukiet czerwonych róż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielbicielswiat 0 Napisano Listopad 26, 2020 Ja jak każda chyba kobieta doceniam prezenty „skrojone” dla mnie... nie żadne kieliszki czy o zgrozo garnki... najbardziej cieszyłam się z pulsacyjnego rollera z kwarcu albo urządzenie do domowego hifu (jeśli żona lubi wyjścia do spa lub zadbać o siebie to na pewno będzie zadowolona- to zawsze coś innego niż oklepane kremy czy perfumy, a w dobie pandemii idealne)...pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena.Wawa. 785 Napisano Listopad 26, 2020 Dnia 25.11.2020 o 08:17, marneo napisał: witam serdecznie, Od kilku dni zacząłem szukać prezentu dla Żony i powiem Wam że jestem w kropce. Sytuacja wygląda następująco, Od czasu początku pandemii Małżonka zafiksowała się na wszelkie wyjścia i można powiedzieć zabunkrowała się z 1,5 rocznym Synkiem. W wolnym czasie późnymi wieczorami jedyne co ją odpręża do szydełkowanie. Natomiast w tym kierunku nie chcę iść gdyż tego typu włóczek czy akcesoriów ma już masę. Jestem w totalnej kropce, jedyne co mi przyszło do głowy to nowy telefon jednak wybadałem temat i jednak nie chce gdyż ten i tak co chwilę ląduje na ziemi bo Synek go dorwie i by szybko się zużył jak obecny który jeszcze zipie Budżet... hmmm jak będzie coś fajnego to raczej to jest na drugim planie, telefon myślałem w granicy 1500 zł kupić. Nie chce kupować żadnych prezentów praktycznych tylko coś typowo dla Niej.. Pomocy Może rower? Albo od razu dwa dla was obojga i fotelik dla bęjbla. A jesli faktycznie taka domatorka i robi na szydełku czyli lubi prace manualne, to teraz są bardzo na czasie takie obrazy do samodzielnego malowania po numerkach (dosłownie, ale może być i w przenośni ). W zestawie są farby i płótno na ramie, może byc i stelaż. Wychodzą z tego naprawdę piękne obrazy. Możesz zamówić np. Wasz portret, jesli wyślesz w zamówieniu zdjęcie. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antak 114 Napisano Listopad 26, 2020 Lepiej napisz co ona daje tobie na urodziny i czy sie wysila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flynnek 0 Napisano Listopad 30, 2020 Ja swojej żonie kupiłem nowy telefon, akurat potrzebowała, więc się ucieszyła. Wystarczyło w Play przedłużyć abonament, dostałem Samsung Galaxy A20e, ładny telefon. Idealny dla kobiety. A jako, że na abonament to nie wyszło mnie drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach