Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marneo

Prezent dla Żony - bardzo ciężki temat

Polecane posty

witam serdecznie,

Od kilku dni zacząłem szukać prezentu dla Żony i powiem Wam że jestem w kropce.

Sytuacja wygląda następująco, 

Od czasu początku pandemii Małżonka zafiksowała się na wszelkie wyjścia i można powiedzieć zabunkrowała się z 1,5 rocznym Synkiem.

W wolnym czasie późnymi wieczorami jedyne co ją odpręża do szydełkowanie. Natomiast w tym kierunku nie chcę iść gdyż tego typu włóczek czy akcesoriów ma już masę.

Jestem w totalnej kropce, jedyne co mi przyszło do głowy to nowy telefon jednak wybadałem temat i jednak nie chce gdyż ten i tak co chwilę ląduje na ziemi bo Synek go dorwie i by szybko się zużył jak obecny który jeszcze zipie :)

Budżet... hmmm jak będzie coś fajnego to raczej to jest na drugim planie, telefon myślałem w granicy 1500 zł kupić.

Nie chce kupować żadnych prezentów praktycznych tylko coś typowo dla Niej.. 

Pomocy :)

1 godzinę temu, Bela. napisał:

Może bielizna lub i perfumy?

W stanikach nie chodzi a perfum ma strasznie dużo 🙂 Tak jak i torebek i butów 🙂 

5 minut temu, marneo napisał:

W stanikach nie chodzi a perfum ma strasznie dużo 🙂 Tak jak i torebek i butów 

Biżuteria. Tego nigdy za wiele 🙂

28 minut temu, Bela. napisał:

Biżuteria. Tego nigdy za wiele 🙂

No właśnie tu jest problem że od wielu miesięcy nigdzie nie wychodzimy i nawet nie ma gdzie jej założyć. 

Szukam jakiegoś pomysłu na nowe hobby , jakieś zajęcie które pozwoli jej się psychicznie odprężyć i odpłynąć myślami od codziennej szarości dnia codziennego. Coś takiego co nie postawi na półce i będzie stało 🙂

Przed chwilą, marneo napisał:

No właśnie tu jest problem że od wielu miesięcy nigdzie nie wychodzimy i nawet nie ma gdzie jej założyć. 

Szukam jakiegoś pomysłu na nowe hobby , jakieś zajęcie które pozwoli jej się psychicznie odprężyć i odpłynąć myślami od codziennej szarości dnia codziennego. Coś takiego co nie postawi na półce i będzie stało 🙂

Stół do bilarda 🙃

1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał:

chyba mocno używanym w tej cenie

Ale nowe hobby warte jest każdej ceny.. Poza tym można fajnie spędzać czas, nie wychodząc z domu. 

hmm ciężko będzie pod choinką upchnąć 🙂 tak czy inaczej nie chodzi tu o prezent który odwróci uwagę czujnej mamy od dziecka i narazi na potencjalny wypadek 🙂 A raczej na zabawę w wolnym czasie wieczorem 😉 

Myślałem nawet o depilatorze laserowym ale kurcze podpytałem i nie chce czegoś takiego 😞 

Jakieś inne propozycje  ? 🙂

Gość MOI
8 godzin temu, marneo napisał:

Jakieś inne propozycje  ? 🙂

Kwiatek jest zawsze mile widziany. Z czymś innym możesz nie trafić.

Gość PNINA
15 godzin temu, marneo napisał:

Bukiet czerwonych róż  🙂

Ja jak każda chyba kobieta doceniam prezenty „skrojone” dla mnie... nie żadne kieliszki czy o zgrozo garnki... najbardziej cieszyłam się z pulsacyjnego rollera z kwarcu albo urządzenie do domowego hifu (jeśli żona lubi wyjścia do spa lub zadbać o siebie to na pewno będzie zadowolona- to zawsze coś innego niż oklepane kremy czy perfumy, a w dobie pandemii idealne)...pozdrawiam!

Dnia 25.11.2020 o 08:17, marneo napisał:

witam serdecznie,

Od kilku dni zacząłem szukać prezentu dla Żony i powiem Wam że jestem w kropce.

Sytuacja wygląda następująco, 

Od czasu początku pandemii Małżonka zafiksowała się na wszelkie wyjścia i można powiedzieć zabunkrowała się z 1,5 rocznym Synkiem.

W wolnym czasie późnymi wieczorami jedyne co ją odpręża do szydełkowanie. Natomiast w tym kierunku nie chcę iść gdyż tego typu włóczek czy akcesoriów ma już masę.

Jestem w totalnej kropce, jedyne co mi przyszło do głowy to nowy telefon jednak wybadałem temat i jednak nie chce gdyż ten i tak co chwilę ląduje na ziemi bo Synek go dorwie i by szybko się zużył jak obecny który jeszcze zipie 🙂

Budżet... hmmm jak będzie coś fajnego to raczej to jest na drugim planie, telefon myślałem w granicy 1500 zł kupić.

Pomocy 🙂

Może rower? Albo od razu dwa dla was obojga i fotelik dla bęjbla.

A jesli faktycznie taka domatorka i robi na szydełku czyli lubi prace manualne, to teraz są bardzo na czasie takie obrazy do samodzielnego malowania po numerkach (dosłownie, ale może być i w przenośni 😉). W zestawie są farby i  płótno na ramie, może byc i stelaż. Wychodzą z tego naprawdę piękne obrazy. Możesz zamówić np. Wasz portret, jesli wyślesz w zamówieniu zdjęcie. Polecam 🙂

Lepiej napisz co ona daje tobie na urodziny i czy sie wysila

Ja swojej żonie kupiłem nowy telefon, akurat potrzebowała, więc się ucieszyła. Wystarczyło w Play przedłużyć abonament, dostałem Samsung Galaxy A20e, ładny telefon. Idealny dla kobiety. A jako, że na abonament to nie wyszło mnie drogo.