Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ASOTGrudziadz

Zdrada żony

Polecane posty

Żona postanowiła się rozwieść jednak  po jednym dniu odkryłem że zaplanowała sobie życie z innym facetem ze się rozwiedzie i wtedy to zrobi. Planowała życie z innym mężczyzną przez internet. Czy stary kryzys małżeński na przełomie marca który razem zazegnalismy mam świadków że przez pół roku było dobrze. Żona pisała ze kocha tęskni i w ogóle. Ze jest szczęśliwa. Czy ten stary kryzys i jakieś dowody z niego będą miały wpływ na wyrok sądu? 

12 minut temu, ASOTGrudziadz napisał:

będą miały wpływ na wyrok sądu?  

A po co Ci wina? Zapadłabym się ze wstydu, żeby gn.ój z małżeńskiej obory wyciągać na światło dziennie. Tyle co trzeba do rozwodu- brak więzi uczuciowej, materialnej, łóżkowej i każde w swoją stronę. Nie mścijmy się, że ktoś nie kochał, prdol to i idź dalej. Dupsko boli, wiem, ale zwalczyć chęć  dojechania da się.

Gość pari
33 minuty temu, ASOTGrudziadz napisał:

Żona postanowiła się rozwieść jednak  po jednym dniu odkryłem że zaplanowała sobie życie z innym facetem ze się rozwiedzie i wtedy to zrobi. Planowała życie z innym mężczyzną przez internet. Czy stary kryzys małżeński na przełomie marca który razem zazegnalismy mam świadków że przez pół roku było dobrze. Żona pisała ze kocha tęskni i w ogóle. Ze jest szczęśliwa. Czy ten stary kryzys i jakieś dowody z niego będą miały wpływ na wyrok sądu? 

A jakiego wyroku oczekujesz?

23 minuty temu, pari napisał:

A jakiego wyroku oczekujesz?

Powie sprawiedliwego, ale obie wiemy, że nie o to chodzi. Mało kto udowadniając zdradę i wykorzystując dowody chce sprawiedliwości. Chodzi tylko, żeby rozetrzeć po ścianach śmie.cia, któremu oddało się X lat.

54 minuty temu, ASOTGrudziadz napisał:

O czym ty człowieku mówisz? Zdradziłeś i znalazłeś świadków że potem było dobrze, bo nie rozumiem? Przeczytaj co piszesz. Widocznie nie było dobrze, skoro nie chce być już z tobą. Żaden świadek nie może wiedzieć jak było między wami, skoro Ty nawet nie wiesz. Pisała smsy bo chciała naprawić, ale jak widać nie dała rady. Ogarnij się i rozwiedź z klasą a nie prowadzaj po sądzie jakichś niby świadków. 

W małżeństwie się układało w miarę. Żonie się ciągle coś nie podobało że za dużo pracowałem ze nie było mnie w domu przez to był kryzys. Potem przez pół roku było dobrze. I zaczęła pisać z gachem. Po kilku dniach napisała o rozwodzie i jej pozwoliłem i następnego dnia odkryłem że zdradziła i że chce ułożyć sobie życie z nim.  Ot cała historia. 

1 minutę temu, ASOTGrudziadz napisał:

W małżeństwie się układało w miarę. Żonie się ciągle coś nie podobało że za dużo pracowałem ze nie było mnie w domu przez to był kryzys. Potem przez pół roku było dobrze. I zaczęła pisać z gachem. Po kilku dniach napisała o rozwodzie i jej pozwoliłem i następnego dnia odkryłem że zdradziła i że chce ułożyć sobie życie z nim.  Ot cała historia. 

Czyli pozwoliłeś i było ok.

Dopiero odkrycie, że ma kogoś nie jest fajne?