Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) Wywaliłabym na zbity py.sk pomysłodawców reklamy znanej telefonii komórkowej w której kobieta przedstawiona jest jako wydatek dla mężczyzny. Widzieliście reklamę znanych wafli w której dziewczyna z chłopakiem nawiązują kontakt na odległość chociaż są zajęci? To już jest qrwa przesada by promować upodl.enie kobiet i sqrwysynstwo. Edytowano Listopad 29, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don't save me Napisano Listopad 29, 2020 pojęcia nie mam o jakiej mówisz,ale chyba nie mam czego żałować,..jedyną reklamą którą oglądam to ta na przeciw okna z którego patrzę,a wierz mi,ona nic nie ma wspólnego z kobietami...w sumie to z niczym..bo to reklama firmy od zamawiania reklam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 Kto to zaakceptował? Co Ci ludzie mają w głowach? Mam poczucie humoru, ale chyba nie aż takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Listopad 29, 2020 6 minut temu, Electra napisał: Kto to zaakceptował? Co Ci ludzie mają w głowach? Mam poczucie humoru, ale chyba nie aż takie Widocznie nie do Twojej grupy kierowana była ta reklama. Wbrew pozorom dobrzy spece je robią choć zdarzają się im wtopy. Ja za to nie zapomnę uczucia w...u jakie bydziły we mnie reklamy umieszczane w złych momentach w filmach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, Misiowie puszyści napisał: Wbrew pozorom dobrzy spece Oczywiście. Wiedzą co na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Listopad 29, 2020 Przed chwilą, Electra napisał: Oczywiście. Wiedzą co na czasie To od zawsze było na czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, Electra napisał: Oczywiście. Wiedzą co na czasie A raczej co trafi do odbiorcy który jest cele danej reklamy. Ty nim nie byłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 1 minutę temu, pari napisał: To od zawsze było na czasie Tylko teraz jest na to społeczne przyzwolenie. Pomyśl jak muszą być pewni pozytywnego odbioru, że decydują się na tak ryzykowną tematykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 2 minuty temu, Misiowie puszyści napisał: A raczej co trafi do odbiorcy który jest cele danej reklamy. Ty nim nie byłaś. Idą w większość, to jest smutne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 Super reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bela. 23 Napisano Listopad 29, 2020 2 minuty temu, Electra napisał: Tylko teraz jest na to społeczne przyzwolenie. Pomyśl jak muszą być pewni pozytywnego odbioru, że decydują się na tak ryzykowną tematykę. Ryzykowna tematyka gwarantuje zapamiętanie i to o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Listopad 29, 2020 Przed chwilą, Electra napisał: Idą w większość, to jest smutne... Mam nadzieje, że im sprzedaż spadnie . A tak w ogóle jak oburza to nawet dla nich lepiej (większy rozgłos), jednak muszą uważać , żeby nie przesadzić, bo sprzedaż poleci na ryj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) 5 minut temu, Electra napisał: Idą w większość, to jest smutne... Nie w większość a w grupę dedykowaną której chcą sprzedać. Reklam abonamentu nie kieruje się do ludzi po 30 o ustabilizowanej od dawna pracy. Ci już je mają od dawna. Kieruje się do tych co dopiero weszli w stałą pracę. Takich około 20-25 jeszcze z nikim nie związanych stałą umową na abonament. Edytowano Listopad 29, 2020 przez Misiowie puszyści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 Przed chwilą, Bela. napisał: Ryzykowna tematyka gwarantuje zapamiętanie i to o to chodzi. Wolałabym wpaść w śpiączkę insulinową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 1 minutę temu, Misiowie puszyści napisał: Takich około 20-25 Ludzie często przed ślubem i kreuje im się obraz faceta z rodziną w którym żona i córki to wydatki tylko? Gdzie zmierzamy... Potem tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Listopad 29, 2020 Końcówka reklamy trochę słaba (moment jak chłopak dziewczyny patrzy jej na rękę). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) 1 minutę temu, pari napisał: Końcówka reklamy trochę słaba (moment jak chłopak dziewczyny patrzy jej na rękę). Kiedy kobieta myśli, że wafelek jest z myślą o niej i dla niej też mnie nie ujmuje... Edytowano Listopad 29, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 też jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Listopad 29, 2020 4 minuty temu, Electra napisał: Kiedy kobieta myśli, że wafelek jest z myślą o niej i dla niej też mnie nie ujmuje... Ale przynajmniej jest śmieszny ( akcja trwa, jesteśmy ciekawi co dalej nastąpi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 (edytowany) 4 minuty temu, pari napisał: śmieszny Chyba nie Ja bym dopisała zaraz do tego inne zakończenie Można by połączyć reklamę z ubezpieczeniami od nieszczęśliwych wypadków Edytowano Listopad 29, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 Reklama Grześków 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, *Piotr* napisał: Reklama Grześków 2 Bo to bardzo zabawna sytuacja. Facet jest rogaczem, wychowuje nie swoje dzieci. Czysty jeleń. Szalenie zabawne. Może to jakieś nawiązanie do szczerości podczas orgazmu? Tak jej miło po tym kęsie, że wali z grubej rury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, *Piotr* napisał: 3 Nie uderza w inną osobę. Nie rusza mnie. Facet lubi przebierać się? Wisi mi to. Nikogo tym nie krzywdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 1 godzinę temu, Electra napisał: Bo to bardzo zabawna sytuacja. Facet jest rogaczem, wychowuje nie swoje dzieci. Czysty jeleń. Szalenie zabawne. Może to jakieś nawiązanie do szczerości podczas orgazmu? Tak jej miło po tym kęsie, że wali z grubej rury. Szukasz jelenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, *Piotr* napisał: Szukasz jelenia Nikogo nie szukam. Chcę być sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 5 minut temu, *Piotr* napisał: Szukasz jelenia Zaraz BBB wyjedzie z hipokryzją, bo często piszę inaczej. To takie tworzenie sobie złudzenia dla lepszego samopoczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 6 minut temu, Electra napisał: Zaraz BBB wyjedzie z hipokryzją, bo często piszę inaczej. To takie tworzenie sobie złudzenia dla lepszego samopoczucia. nie wyjdzie cmoknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Listopad 29, 2020 3 minuty temu, *Piotr* napisał: nie wyjdzie cmoknąć To sie ogarnie, spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 29, 2020 6 minut temu, Electra napisał: To sie ogarnie, spokojnie. hahaha idż z tym trolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach