ElitexD 333 Napisano Grudzień 5, 2020 A wy jakie macie plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Grudzień 5, 2020 no ja idę na sylwestra, szczegóły jeszcze ustalamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeteranPrzegrywu 14 Napisano Grudzień 5, 2020 Będę samotnie gnił na barłogu w swojej jaskini. To będzie 37 Sylwester spędzony przeze mnie w taki sposób (mam 37 lat). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 5, 2020 Przestawię zegarki tak by północ była o 22, przywitam Nowy Rok i pójdę spać zahaczając o kafe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 5, 2020 50 minut temu, WeteranPrzegrywu napisał: Będę samotnie gnił na barłogu w swojej jaskini. To będzie 37 Sylwester spędzony przeze mnie w taki sposób (mam 37 lat). Matka cię zostawiła w barłogu w jaskini po porodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 6, 2020 Jeszcze pewnie coś wypije sam i będę się użalał nad sobą, bo wrócą wspomnienia jak zje.balem :((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Grudzień 6, 2020 Pewnie też będę pykał w gothica 2 nk, albo herosy 3 sod albo hota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 6, 2020 Ja to w tibie, poexpie se na catasach jak 3 lata temu z koleżanką xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach