Malina_ 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Mam pytanie na które nie potrafię odpowiedzieć sobie sama dokładnie .Czy biorąc tabletki chłopak może dojść we mnie bez obawiania się o ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 9, 2020 5 godzin temu, Malina_ napisał: Mam pytanie na które nie potrafię odpowiedzieć sobie sama dokładnie .Czy biorąc tabletki chłopak może dojść we mnie bez obawiania się o ciąże Zawsze może bez obawiania się. Przecież to czy się obawia czy nie nie wpływa na zapłodnienie. Tak matematycznie to może w 70-ciu czy 80-ciu procentach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Grudzień 9, 2020 5 godzin temu, Malina_ napisał: Czy biorąc tabletki chłopak może dojść we mnie bez obawiania się o ciąże Teoretycznie szanse na ciążę stosując tabletki są minimalne. Ale organizm to humorzasty twór i czasem potrafi spłatać figla, zawsze trzeba się z tym liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Grudzień 11, 2020 To jest metoda, jak każda inna, gdy się jest regularnym. Przy tabletkach - jak zapomnisz pigułki kilkanaście godzin to już jest problem, jak facet nie założy gumki - problem, jak plaster się odklei - problem, jak nie sprawdzamy owulacji przy nieregularnych cyklach - problem (cyclotester przy regule badania jest bardzo dokładny), jak gumka pęknie - problem, jak bierzesz pigułki, ale masz biegunkę, wymioty lub bierzesz antybiotyk o pewnym składzie - problem. Trzeba uważać i nic nigdy do końca niewiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Grudzień 23, 2020 Żadna metoda antykoncepcyjna nie jest w 100% pewna. Jeśli chcesz się później obawiać o ciążę , niech wchodzi. Ja nie ryzykowałabym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Grudzień 23, 2020 może, ale jeśli masz jakieś obawy zabezpiecz się mechanicznie, korzystam z diafragma caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach