Suuzy 0 Napisano Grudzień 12, 2020 Jeśli ja mam 18 lat, a mój chłopak 26? Czy to wygląda bardzo dziwnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 12, 2020 1 minutę temu, Suuzy napisał: Jeśli ja mam 18 lat, a mój chłopak 26? Czy to wygląda bardzo dziwnie? Prawie żadna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 14, 2020 wchodząc w temat myślałam, że powiesz. Ja ma 18 on 45. Taka różnica to totalnie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hebrayska Napisano Grudzień 14, 2020 Dnia 12.12.2020 o 19:03, Suuzy napisał: Jeśli ja mam 18 lat, a mój chłopak 26? Czy to wygląda bardzo dziwnie? Nie. Może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stopomysłów 3 Napisano Grudzień 25, 2020 Przyznam szczerze że ja zawsze miałem młodsze dziewczyny, kobiety a teraz mając przed 30 wręcz marzę o starszej kobiecie - zaradnej życiowo, ustawionej taka która nie potrzebuje sponsora tylko kochającego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 30, 2020 Dnia 12.12.2020 o 19:03, Suuzy napisał: Jeśli ja mam 18 lat, a mój chłopak 26? Czy to wygląda bardzo dziwnie? Wiek to tylko cyfra , ważne jest jaką jest się osobą itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek00 0 Napisano Grudzień 31, 2020 Dla mnie to akceptowalna granica wieku.Co ciekawe spotykałem się przez kilka miesięcy z kobietą o rok starszą i nagle ni z gruchy, ni z pietruchy wylatuje z tekstem, że nie możemy kontynuować znajomości, bo ja mam 31 lat, ona 32, i ogólnie to ona chce starszego faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach