marcel s 0 Napisano Grudzień 14, 2020 Co zrobic jesli kogos sie kocha a drugi niewiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 14, 2020 Co możesz zrobić? Nic za bardzo. Zaklęć na to nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 14, 2020 22 minuty temu, marcel s napisał: Co zrobic jesli kogos sie kocha a drugi niewiadomo Usiąść spokojnie, nie myśleć o tym. Zająć się swoimi sprawami. Być sobą. P.S. miałem być dziewczyną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrólowaDram 25 Napisano Grudzień 14, 2020 32 minuty temu, marcel s napisał: Co zrobic jesli kogos sie kocha a drugi niewiadomo Może narpiew napisz jeszcze raz a poprawnie, to może ktoś zrozumie o co ci chodziło w tym pytaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 14, 2020 a teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 14, 2020 5 godzin temu, Nemetiisto napisał: Usiąść spokojnie, nie myśleć o tym. Zająć się swoimi sprawami. Być sobą. P.S. miałem być dziewczyną. nie wazne to już może być każdy ale dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 15, 2020 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrólowaDram 25 Napisano Grudzień 15, 2020 Przed chwilą, marcel s napisał: 18 To może napisz coś więcej o wtej relacji, z fusów ci nich wróżył nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrólowaDram 25 Napisano Grudzień 15, 2020 8 minut temu, KrólowaDram napisał: To może napisz coś więcej o wtej relacji, z fusów ci nich wróżył nie będzie. * o tej, nikt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 15, 2020 znamy sięod pierwszej klasy szkoły podstawowej byliśmy najlepszymi przyjaciólmi póżniej chodziliśmy razem do tej samej klasy w liceum i w 2 klasie liceum poczułem że coś nas więcej rz co jakiś czas się spotykamy ale też niewiem czy ma ona chłopaka nie powiedziałem jej że ją kcoham bo myślałem że mnie wyśmieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrólowaDram 25 Napisano Grudzień 15, 2020 6 minut temu, marcel s napisał: znamy sięod pierwszej klasy szkoły podstawowej byliśmy najlepszymi przyjaciólmi póżniej chodziliśmy razem do tej samej klasy w liceum i w 2 klasie liceum poczułem że coś nas więcej rz co jakiś czas się spotykamy ale też niewiem czy ma ona chłopaka nie powiedziałem jej że ją kcoham bo myślałem że mnie wyśmieje A teraz, w tej całej sytuacji, w tym zamieszaniu (nauka zdalna) utrzymujecie jakiś kontakt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 15, 2020 rzadziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrólowaDram 25 Napisano Grudzień 15, 2020 (edytowany) 4 minuty temu, marcel s napisał: rzadziej Musisz bardziej zabiegać o kontakt. Jeśli jesteś bierny to sie potem nie ździw jak ktoś ci ją sprzątnie sprzed nosa. Próbowałeś ją gdzieś zaprosić żeby pogadać i przy okazji wybadać grunt?? Edytowano Grudzień 15, 2020 przez KrólowaDram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel s 0 Napisano Grudzień 15, 2020 raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hebrayska Napisano Grudzień 15, 2020 2 godziny temu, marcel s napisał: znamy sięod pierwszej klasy szkoły podstawowej byliśmy najlepszymi przyjaciólmi póżniej chodziliśmy razem do tej samej klasy w liceum i w 2 klasie liceum poczułem że coś nas więcej rz co jakiś czas się spotykamy ale też niewiem czy ma ona chłopaka nie powiedziałem jej że ją kcoham bo myślałem że mnie wyśmieje Nie mów od razu że kochasz. Zaproponuj czy możecie być parą jeśli nie ma chłopaka. Wcześniej właśnie zapytaj czy ma kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach