Kawu 0 Napisano Grudzień 14, 2020 Wiadomo w tym roku chyba za dużego pola do popisu nie ma, ale jestem ciekawa, czy tylko ja w tym roku nie mam żadnych planów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Grudzień 14, 2020 Normalnie pewnie się urżnę i spędzę Sylwestra tutaj, albo będę w coś grał. Czyli można powiedzieć, że nie mam planów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 14, 2020 (edytowany) 10 minut temu, Kawu napisał: Wiadomo w tym roku chyba za dużego pola do popisu nie ma, ale jestem ciekawa, czy tylko ja w tym roku nie mam żadnych planów Impreza jest przecież tutaj. Edytowano Grudzień 14, 2020 przez Nemetiisto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 14, 2020 Też nie mam planów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka. 24 Napisano Grudzień 14, 2020 Umówiłam się z nim na dziewiątą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Grudzień 14, 2020 No ja mam prawie dogadane, będzie 4 osoby. Z innymi połączymy się na skype. Chyba,że zniosą te ograniczenia, to zrobimy na więcej osób.Ale raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 14, 2020 Ja mam najlepszy plan. Położyć dzieci do łóżka o ludzkiej porze i leżeć w swoim łóżeczku z szampanem lub grzanym winem oglądając Harrego Pottera. Maraton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczeniaczek 2 Napisano Grudzień 16, 2020 Dnia 14.12.2020 o 16:17, Kawu napisał: Wiadomo w tym roku chyba za dużego pola do popisu nie ma, ale jestem ciekawa, czy tylko ja w tym roku nie mam żadnych planów Jak co roku sylwestra spędzę na kafeterii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexandra 1 Napisano Grudzień 16, 2020 2 godziny temu, Szczeniaczek napisał: Jak co roku sylwestra spędzę na kafeterii w tym ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gośkaxd 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Wydaje mi się, że najlepszym pomysłem będzie przygotować sobie porcje filmów, których nie udało się obejrzeć przez ostatnie 5 lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach