loQeSientoPorTi 5 Napisano Grudzień 14, 2020 ciągle się gapie w jego stronę nie mogę już nawet normalnie funkcjonować .. wolę już się przeprowadzić eh masakra z tymi uczuciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 14, 2020 1 minutę temu, loQeSientoPorTi napisał: ciągle się gapie w jego stronę nie mogę już nawet normalnie funkcjonować .. wolę już się przeprowadzić eh masakra z tymi uczuciami To nie potrwa długo. Maks. 2 lata. Wytrzymasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka. 24 Napisano Grudzień 14, 2020 2 minuty temu, loQeSientoPorTi napisał: ciągle się gapie w jego stronę nie mogę już nawet normalnie funkcjonować .. wolę już się przeprowadzić eh masakra z tymi uczuciami Hipnoza. Przed uczuciami nie uciekniesz. Nawet na księżycu będą z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhill 38 Napisano Grudzień 14, 2020 8 minut temu, Nemetiisto napisał: To nie potrwa długo. Maks. 2 lata. Wytrzymasz. nie zawsze czasem nigdy się nie kończy A ty autorko zamiast stekac to coś zrób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 14, 2020 5 minut temu, AntyBazyl napisał: Mnie dwa razy trzymało prawie 3 lata... 2 to wersja optymistyczna Trzy też brzmią dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loQeSientoPorTi 5 Napisano Grudzień 14, 2020 4 godziny temu, Nemetiisto napisał: To nie potrwa długo. Maks. 2 lata. Wytrzymasz. pocieszające heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loQeSientoPorTi 5 Napisano Grudzień 14, 2020 4 godziny temu, downhill napisał: nie zawsze czasem nigdy się nie kończy A ty autorko zamiast stekac to coś zrób ciekawe co zrobić mam jak to on mi dał do zrozumienia że go nie interesuje .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loQeSientoPorTi 5 Napisano Grudzień 14, 2020 4 godziny temu, Kropka. napisał: Hipnoza. Przed uczuciami nie uciekniesz. Nawet na księżycu będą z Tobą. no pod ziemią już nie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 248 Napisano Grudzień 14, 2020 Parę dni temu przechodziłem, bo cos miałem załatwić, tam, gdzie ona zostawiała/a samochód, spojrzałem czy tam jest - nie było. 19 m-cy ciszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach