judyta_jot 1 Napisano Grudzień 15, 2020 Dziewczyny, na bliźnie po CC pojawiła się kolejna, grubsza. A od cięcia minęło już sporo czasu. Czy to jest normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19beata81 0 Napisano Grudzień 17, 2020 Prawdopodobnie to blizna przerostowa, ale najlepiej skonsultować to z ginekologiem. Moim zdaniem powinnaś ją usunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Grudzień 21, 2020 Już zapisałam się do gine i czekam na wizytę. A jak można ją usunąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
33martyna 2 Napisano Grudzień 22, 2020 wydaje mi się, że nie zadbać prawidłowo o swoją bliznę po CC, dlatego pojawił się przerost. no to teraz masz babo, placek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Grudzień 31, 2020 Jestem po wizycie, tak to blizna przerostowa. Mogę, ale nie muszę jej usuwać, ale chyba jednak się zdecyduje na zabieg. Poczytam o tym laserze, co prawda z Krakowa nie jestem, ale może w moim mieście znajdę coś podobnego. A swoją drogą czy taki zabieg boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19beata81 0 Napisano Styczeń 21, 2021 Nie usuwałam blizny przerostowej po CC, ale bliznę powypadkową. Dla mnie ta metoda była całkowicie bezbolesna, nie czułam bólu jeśli oto ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Styczeń 25, 2021 To mnie trochę uspokoiłaś, a na zabieg się już zapisałam w swoim rodzinnym mieście. Dzięki za porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach