Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor

Jak wytrzymać 7 dni ?

Polecane posty

Jestem na szkoleniu 400km od domu.. prawie 2 miesiące już nie wracam do rodziny.

Do wtorku zostało 7 dni.. 7 dni do wyjazdu i to ciężkich dni szkoleń. Czemu tak mi się dłuży ? Jak jestem w domu to tydzień szybko przelatuje..

Wytrzymaj te 7dni i nie rozdzielajcie się już na tak długo. Żadna normalna kochająca kobieta nie pozwoli facetowi na pracę wyjazdową. Żaden normalny kochający facet nie powinien uciekać z domu dla spokoju. Wróć, doceńcie się i... Nie wyjeżdżaj już💓

7 minut temu, Electra napisał:

Wytrzymaj te 7dni i nie rozdzielajcie się już na tak długo. Żadna normalna kochająca kobieta nie pozwoli facetowi na pracę wyjazdową. Żaden normalny kochający facet nie powinien uciekać z domu dla spokoju. Wróć, doceńcie się i... Nie wyjeżdżaj już💓

A co zrobic zeby szybko zlecial czas 🙄

2 minuty temu, Mayor napisał:

A co zrobic zeby szybko zlecial czas 🙄

Wytrzymałeś dwa miesiące to te 7dni też przeleci. Nic. Z tęsknotą nic nie da się zrobić.

1 godzinę temu, Mayor napisał:

Jestem na szkoleniu 400km od domu.. prawie 2 miesiące już nie wracam do rodziny.

Do wtorku zostało 7 dni.. 7 dni do wyjazdu i to ciężkich dni szkoleń. Czemu tak mi się dłuży ? Jak jestem w domu to tydzień szybko przelatuje..

jakaś tajna akcja FEMA?