JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 Ja nie jest brzydkie i tam śmierdzi propagandą TVP i TVN, Trzaskowskim i jego bandą, Karakanem, i innymi choojowymi ludźmi. Dodatkowo brzydkie stare kamienice są połączone z nowoczesną architekturą, oprócz starego miasta i łazienek nie ma tam nic ciekawego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 2 minuty temu, JulaJulaJula napisał: up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 16, 2020 Byłam wieki temu, nie pamiętam jakie miałam o wrażenia ze stolicy. Nawet jeśli miałabym załatwioną pracę w Warszawie i lokum to odmówiłabym. Nie chciałabym tam mieszkać za nic w świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, Electra napisał: Byłam wieki temu, nie pamiętam jakie miałam o wrażenia ze stolicy. Nawet jeśli miałabym załatwioną pracę w Warszawie i lokum to odmówiłabym. Nie chciałabym tam mieszkać za nic w świecie. no ja niestety tam mieszkam ale niedługo wyprowadzam się z tego choojowego miasta. Do Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, JulaJulaJula napisał: no ja niestety tam mieszkam ale niedługo wyprowadzam się z tego choojowego miasta. Do Krakowa w Krakowie jest straszny smoog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, robięjaklubię napisał: Ja tu mieszkam i jak ci się tu mieszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, Marzycielka_Monika napisał: w Krakowie jest straszny smoog a w ... przynajmniej Kraków jest ładny, ja będę mieszkała obok galerii Serenada, obok Aquaparku Kraków, blisko na autobus i do parku Tysiąclecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, robięjaklubię napisał: Wszystko ma swoje plusy i minusy. Na pewno lepsze perspektywy pracy. Wszystko pod ręką. Karta warszawiaka daj zniżki na transport. Nie narzekam. plusem jest Metro. Ja w Krakowie będę miała już prace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 Wcześniej czyli w latach 1990-2000 lubiłam dużo bardziej a teraz już trochę mniej co nie zmienia faktu że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 16, 2020 Kiedyś nie lubiłem. Im częściej tam bywałem tym bardziej zacząłem je lubić. Teraz mi jej brakuje. Im większe miasto tym lepiej. Im większe, tym więcej możliwości. Warszawa jest piękna! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 16, 2020 14 minut temu, JulaJulaJula napisał: no ja niestety tam mieszkam ale niedługo wyprowadzam się z tego choojowego miasta. Do Krakowa Po Warszawie największa pipidówa będzie piękna. Nie oceniaj przed zamieszkaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 26 minut temu, JulaJulaJula napisał: no ja niestety tam mieszkam ale niedługo wyprowadzam się z tego choojowego miasta. Do Krakowa Nie pochodzisz pewnie z Warszawy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, Kulfon napisał: Być może do dużych miast trzeba się czasem przyzwyczaić. Być może? Na początku nienawidziłem. Tego codziennego stania w korkach, tego zgiełku ale z czasem ją pokochałem. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Grudzień 16, 2020 11 minut temu, Elciaa29 napisał: Nie pochodzisz pewnie z Warszawy ? Pewnie to "słoik" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 9 minut temu, Racibórz kiedyś w Opolskim napisał: ładny filmik mam z Warszawy? Tak 2 filmiki znalazłam i obejrzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 14 minut temu, Racibórz kiedyś w Opolskim napisał: Może do Kędzierzyna-Koźla, Brzegu, lub Nysy się wyprowadź mieszkam we Wrocławiu i dobrze mi tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 17 minut temu, Elciaa29 napisał: Nie pochodzisz pewnie z Warszawy ? ohh masz jakiś problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 4 minuty temu, Blanca30 napisał: Pewnie to "słoik" dostałam sie tu na studia, i dostalam prace, co w tym dziwnego? Praca w choooj, jeszcze tylko kilka miesięcy i będę miała spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 6 minut temu, Blanca30 napisał: Pewnie to "słoik" gdyby nie słoiki, to Warszawy by nie było. A stolicą byłaby Łódź. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, JulaJulaJula napisał: ohh masz jakiś problem? Dlaczego mam mieć problem ? Pytanie jak każde inne , chyba jesteśmy tu bo odpowiadamy na pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Dlaczego mam mieć problem ? Pytanie jak każde inne , chyba jesteśmy tu bo odpowiadamy na pytania no nie pochodze z Warszawy tylko z Gdańska, i co w tym dziwnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JulaJulaJula 5 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, Marzycielka_Monika napisał: gdyby nie słoiki, to Warszawy by nie było. A stolicą byłaby Łódź. Łódź to jeszcze gorsze zaduupie w chooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Grudzień 16, 2020 1 minutę temu, Marzycielka_Monika napisał: gdyby nie słoiki, to Warszawy by nie było. A stolicą byłaby Łódź. Na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 Przed chwilą, JulaJulaJula napisał: Łódź to jeszcze gorsze zaduupie w chooj nie aż takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 16, 2020 2 minuty temu, Blanca30 napisał: Na pewno przeczytaj sobie artykuly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, JulaJulaJula napisał: dostałam sie tu na studia, i dostalam prace, co w tym dziwnego? Praca w choooj, jeszcze tylko kilka miesięcy i będę miała spokój. Od pierwszego posta wiedziałam, że tak może napisać tylko "słoik" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 16, 2020 2 minuty temu, JulaJulaJula napisał: no nie pochodze z Warszawy tylko z Gdańska, i co w tym dziwnego? A ja nie napisałam że coś mnie dziwi . Poza tym w odpowiedzi na moje pytanie napisać czy ja mam jakiś problem to trochę dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach