Gęgę 23 Napisano Grudzień 16, 2020 Chyba nasza dzidzia piernik wanna-be motywatorka dogrzebała się do wątku o niej, bo niestety spadł z rowerka. Także zakładam drugi, have fun! Dla niewtajemniczonych - pani próbuje zdobyć popularność na swoim rozwodzie publikując kompromitujące ją (w jej mniemaniu - byłego męża) filmiki na tik toku. Co poza tym? youtuberka, instagramerka - od wielu lat nie odnoszą w tej dziedzinie sukcesów, rozpaczliwie marząca o byciu influencerką. Kontent bardzo śmieszny, także polecam - studium upadku dorodnej kobiety przedstawione krok po kroku. W prostych krokach pokazuje czego nie robić z życiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fika 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Kąśliwie ale coś jest na rzeczy. Co się dzieje z jej rozwodem, w sumie to jestem ciekawa, czy córa ma kontakt z tatą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fika 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Whoa, weszłam na tiktok, dzieje się, mam wiele obserwacji, nawet nie wiem gdzie zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola2020 142 Napisano Styczeń 6, 2021 O kim mowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina8998 0 Napisano Sierpień 1, 2021 Mam identyczne odczucia co do tej kobiety. Kto po tak krótkim czasie z uśmiechem na twarzy o tym mówi... Nie kupuje jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach