Mayoka 16 Napisano Grudzień 17, 2020 Kupiłam kilka rzeczy i po fakcie sprawdziłam z ciekawości i to samo co kupiłam w Empiku było taniej w innych sklepach. Mam nauczkę żeby sprawdzać ceny w różnych sklepach zanim się kupi. Może komuś się przyda taka informacja żeby się nie śpieszyć z kupowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemonscute 1 Napisano Grudzień 22, 2020 Wiele takich mniejszych, niezależnych wydawców zwykle informuje swoich fanow, ze jesli jest taka opcja, to lepiej kupic od nich bezposrednio (np strona internetowa albo sklepik na koncercie) niz w Empiku, bo empik zzabiera spory % od ceny dla siebie, w zamian za to, ze produkt jest u nich.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Maj 8, 2021 Ja właśnie znalazłam sposób na kupowanie książek. W Empiku da cholernie drogie za to jak kupisz prosto z wydawnictwa to będą tańsze lub z przeceną. Lepiej kupuj od razu od producenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 10, 2021 Zdecydowanie bardziej opłaca się kupować książki na innych portalach. Na Empiku jest bardzo drogo Rzadko Empik oferuje najlepszą cenę za książki (choć się zdarza), choć na pewno kusi to, że czasami niektóre książki mają szybciej niż inne sklepy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 bo empik w cenie ksiazki dolicza sobie takze swoja całą rozbuchana strukturę salonów i promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meryyyma 0 Napisano Maj 13, 2021 Warto polować na promocje w empiku. ostatnio była świetna - wzielam 3 ksiazki i zaplaciłam 50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystynka1987 0 Napisano Sierpień 17, 2021 Ja mam swoją ulubioną księgarnie i tylko tam kupuje . A w takich sieciowych księgarniach nie kupuje, slyszlam pare złych głosów o Empiku jako pracodawcy i się zraziłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baltycka_muszelka 407 Napisano Sierpień 17, 2021 Ja porównuje ceny na ceneo. Ostatnio kupiłam eBooki na Empiku - były najtańsze, promocje mieli. Ale fakt zazwyczaj tam drogo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano Wrzesień 30, 2021 (edytowany) Bo empik z racji dobrych lokalizacji i promocji moze sobie dyktować warunki, ludzie i tak kupią Edytowano Wrzesień 30, 2021 przez tytka21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Październik 13, 2021 Empik narzuca często mocno ...yczne marże bo doskonale wie, że i tak sporo się sprzeda z racji rozpoznawalności marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
feliks.krzeslo 1 Napisano Lipiec 8, 2022 ceny w empiku to jakieś nieporozumienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Lipiec 8, 2022 2 godziny temu, feliks.krzeslo napisał: ceny w empiku to jakieś nieporozumienie... niby czemu? Obecnie ceny w empiku są jednymi z najniższych na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach