ImTheOne 77 Napisano Grudzień 17, 2020 (edytowany) Pracę lubię i mialem zamiar jeszcze z rok tam popracować Co radzicie rzucic to w ...u czy pomęczyć się jeszcze Edytowano Grudzień 17, 2020 przez ImTheOne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 17, 2020 3 minuty temu, TenX napisał: Pisałeś żeby nie słuchać rad z internetu, więc po co się teraz pytasz? Bo nudzi mi sie. W tym bym sie chciał poradzić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 17, 2020 W sumie w takiej sytuacji mogę postawić wszystko na jedną kartę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Grudzień 18, 2020 12 godzin temu, ImTheOne napisał: Pracę lubię i mialem zamiar jeszcze z rok tam popracować Co radzicie rzucic to w ...u czy pomęczyć się jeszcze Zmień wreszcie tą prace i po problemie. Nie będziesz jej widywać to (może nie odrazu) z czasem o niej zapomnisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 18, 2020 15 minut temu, wera_nikka napisał: Zmień wreszcie tą prace i po problemie. Nie będziesz jej widywać to (może nie odrazu) z czasem o niej zapomnisz. Ale mi pasuje o to chodzi ta praca. Ale poszukam czegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, ImTheOne napisał: Ale mi pasuje o to chodzi ta praca. Ale poszukam czegoś Rozumiem, że praca ci pasuje, ale co z tego jak idziesz do niej i skupiasz swoje myśli na koleżance...To chyba niezbyt profesionalne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, wera_nikka napisał: Rozumiem, że praca ci pasuje, ale co z tego jak idziesz do niej i skupiasz swoje myśli na koleżance...To chyba niezbyt profesionalne?? Nie zawsze. Poza tym nie przeszkadza mi to w obowiązkachh. Bardziej sie martwie o nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, ImTheOne napisał: Nie zawsze. Poza tym nie przeszkadza mi to w obowiązkachh. Bardziej sie martwie o nią A ona sie martwi o ciebie? Interesuje sie wogóle tobą? Zauważa cie wogóle?. Sam sobie odpowiedz na to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Grudzień 18, 2020 4 minuty temu, wera_nikka napisał: A ona sie martwi o ciebie? Interesuje sie wogóle tobą? Zauważa cie wogóle?. Sam sobie odpowiedz na to pytanie? Może w środku, nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera_nikka 22 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, ImTheOne napisał: Może w środku, nie wiem Ano właśnie.........nie ma żadnych oznak z jej strony. Chyba już pora przejrzeć na oczy i przestać żyć złudzeniami. Może w innej pracy poznasz kogoś fajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach