Saint_Carly 16 Napisano Grudzień 25, 2020 Miejsce wymiany doświadczeń, informacji i wszystkiego czym chciałyby podzielić się przyszłe mamusie. Zapraszam do dyskusji.Jeśli chodzi o mnie to jest to moja druga ciąża. Moj synek ma aktualnie 23 miesiące i czekamy na następnego dzidziusia a jak jest u Was ? Pozdrawiam gorąco wszystkich odwiedzających wątek i zapraszam do dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Grudzień 25, 2020 Jak się udało to dołączę do tematu. Trzymacie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia2018 1 Napisano Grudzień 25, 2020 4 godziny temu, Migotka95 napisał: Jak się udało to dołączę do tematu. Trzymacie kciuki. U mnie też trzymajcie kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Grudzień 27, 2020 Dziewczyny trzymam za Was kciuki i mocno wierzę, że sie uda! Dawajcie znać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makatkaa 3 Napisano Grudzień 27, 2020 Naprawdę chcecie się w tych chorych czasach jeszcze rozmnażać? Podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Grudzień 27, 2020 7 godzin temu, Makatkaa napisał: Naprawdę chcecie się w tych chorych czasach jeszcze rozmnażać? Podziwiam Tak, chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do_przerwy_3:1 0 Napisano Grudzień 27, 2020 (edytowany) Już wiesz, że jesteś w ciąży i masz termin na wrzesień 2021??? Edytowano Grudzień 27, 2020 przez Do_przerwy_3:1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Grudzień 28, 2020 10 godzin temu, Do_przerwy_3:1 napisał: Już wiesz, że jesteś w ciąży i masz termin na wrzesień 2021??? Dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Grudzień 28, 2020 Jak mi się udało to też do was dołączę dzisiaj ma przyjść @ i jeszcze jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Grudzień 28, 2020 cześć dziewczyny ja też powinnam mieć termin na wrzesień 2021 To moja 3 ciąża, mam już dwóch synków , 2l i rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelika83 3 Napisano Grudzień 29, 2020 Witam wszystkich Właśnie zobaczyłam nasze dwie kreseczki to dopiero 4 tydzień i moja 2 ciąża. Termin będzie około 10 września jestem szczęśliwa ale też pełna obaw.Pozdrawiam . 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Grudzień 29, 2020 Cześć dziewczyny! Jak u was? Coś wiadomo? Jakieś pierwsze objawy macie? Bo ja @ powinnam dostać w sylwestra, a objawów okresu nie mam. Aż jestem w szoku, bo zawsze kilka dni przed @ bolały mnie piersi i były nawet o rozmiar większe, a teraz nic, a nic. W sobotę bolało mnie dość mocno podbrzusze. No cóż czekam na czwartek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Grudzień 30, 2020 Dnia 29.12.2020 o 16:47, Migotka95 napisał: Cześć dziewczyny! Jak u was? Coś wiadomo? Jakieś pierwsze objawy macie? Bo ja @ powinnam dostać w sylwestra, a objawów okresu nie mam. Aż jestem w szoku, bo zawsze kilka dni przed @ bolały mnie piersi i były nawet o rozmiar większe, a teraz nic, a nic. W sobotę bolało mnie dość mocno podbrzusze. No cóż czekam na czwartek! ja obecnie jestem w 5 tym tyg. ciąży, niestety mam nudności Liczę, żeby @ nie przyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 2, 2021 Niestety do was nie dołączę. @ przyszla dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Styczeń 3, 2021 Dnia 2.01.2021 o 13:34, Migotka95 napisał: Niestety do was nie dołączę. @ przyszla dziś. Nie tym razem to następnym trzeba próbować, próbować, próbować w końcu zaskoczy. Nie zawsze od razu się udaje, a nawet zaryzykuję stwierdzenie że za pierwszym razem zdarza się nie często wszystko będzie dobrze i niedługo zobaczysz dwie kreseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia2018 1 Napisano Styczeń 5, 2021 Dnia 2.01.2021 o 13:34, Migotka95 napisał: Niestety do was nie dołączę. @ przyszla dziś. Przykro mi mam nadzieję że Ci się szybko uda zajść. U mnie wyczekane dwie kreseczki napiszcie dziewczyny jak się czujecie i w którym tygodniu planujecie iść do ginekologa potwierdzić ciążę. U mnie jak na razie żadnych objawów, mam w domu już 2,5 letnią córeczkę i planuje około 8 tygodnia wybrać się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Styczeń 5, 2021 2 godziny temu, Klaudia2018 napisał: Przykro mi mam nadzieję że Ci się szybko uda zajść. U mnie wyczekane dwie kreseczki napiszcie dziewczyny jak się czujecie i w którym tygodniu planujecie iść do ginekologa potwierdzić ciążę. U mnie jak na razie żadnych objawów, mam w domu już 2,5 letnią córeczkę i planuje około 8 tygodnia wybrać się do lekarza. Hej. Ja jestem w 7 tygodniu mniej więcej. Objawów póki co brak, no może poza wiekszym zmęczeniem. W pierwszej ciąży miałam o tej porze okropne mdłości i ból piersi a potem bylo juz tylko gorzej tak więc bardzo się cieszę ze tym razem jest spokojniej. A co do gina to wizytę mam w poniedziałek, bedzie to 8 tydzień. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Styczeń 5, 2021 17 minut temu, Saint_Carly napisał: Hej. Ja jestem w 7 tygodniu mniej więcej. Objawów póki co brak, no może poza wiekszym zmęczeniem. W pierwszej ciąży miałam o tej porze okropne mdłości i ból piersi a potem bylo juz tylko gorzej tak więc bardzo się cieszę ze tym razem jest spokojniej. A co do gina to wizytę mam w poniedziałek, bedzie to 8 tydzień. Pozdrawiam masz fajnie ja niestety mam mdłości to 6 tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Styczeń 5, 2021 (edytowany) 24 minuty temu, Juliaj napisał: masz fajnie ja niestety mam mdłości to 6 tydzień. Wszystko sie unormuje w drugim trymestrze. Swoje trzeba przecierpieć to Twoja pierwsza ciąża? Edit. Hej hej. Doczytałam już ze to trzecia ciąża. Czyli nie ma co pisac co i jak bo już praktykę w temacie ciąży masz , chociaż mówią ze kazda ciąża inna. Mam nadzieje ze tak będzie bo pierwsza ciąża wyglądała u mnie nie za ciekawie i liczę ze skoro ta zaczyna sie inaczej tj. bez objawów to w późniejszym etapie tez bedzie lepiej niz poprzednio Edytowano Styczeń 5, 2021 przez Saint_Carly 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Styczeń 5, 2021 2 minuty temu, Saint_Carly napisał: Wszystko sie unormuje w drugim trymestrze. Swoje trzeba przecierpieć to Twoja pierwsza ciąża? nie trzecia. Mam już dwóch synków 1 rok i 3l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelika83 3 Napisano Styczeń 9, 2021 Ja jak na razie jestem tylko mega śpiąca dużo pije i co chwilę siusiam.Równo w 5 tc zaczęłam plamić ,więc pojechałam do szpitala.Było mega dużo stresu jak na jeden dzień. 4 razy miałam robione USG przez 4 różnych lekarzy.Każdy mówił co innego a to że ciąży nie ma, że pozamaciczna , że jednak jest pęcherzyk,ale malutki a na koniec wielki szok i wielka radość bo są dwa pęcherzyki będą bliźniakiCiąża zagrożona bo w każdej chwili mogę poronić, z pracy zrezygnowałam ale jestem dobrej myśli.Buziaki dla Was. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 9, 2021 Dziewczyny mimo okresu. źle się czuję. Dokuczają mi mdłości. Straciłam trochę na apetycie i jestem strasznie senna. Myślicie, że to jednak nie był okres? A po prostu implantacja zarodka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Styczeń 12, 2021 Dnia 9.01.2021 o 11:07, Migotka95 napisał: Dziewczyny mimo okresu. źle się czuję. Dokuczają mi mdłości. Straciłam trochę na apetycie i jestem strasznie senna. Myślicie, że to jednak nie był okres? A po prostu implantacja zarodka? Ciezko cokolwiek powiedzieć na pewno. Różnie mogło być. Najlepiej zrob test lub betę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_D 1 Napisano Styczeń 12, 2021 Hej. Moge dolaczyc do Was dziewczyny? Dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint_Carly 16 Napisano Styczeń 12, 2021 1 godzinę temu, Natalia_D napisał: Hej. Moge dolaczyc do Was dziewczyny? Dzisiaj zrobilam test i jest pozytywny. Zapraszamy im więcej tym raźniej. Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_D 1 Napisano Styczeń 12, 2021 1 godzinę temu, Saint_Carly napisał: Zapraszamy im więcej tym raźniej. Gratulacje! Dziekuje podwojnie za przyjecje i gratulacje. Nadal w to nie wierze. Juz mam coreczke prawie roczna , druga ciaza zapowiada sie calkiem inaczej. W pierwszej nie dolagalo mi prawie nic.. teraz mdlosci dokuczaja juz kilka dni.. na badanie dopiero 15lutego Gratuluje zafasolkowanym a za staraczki trzymam mocno kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_D 1 Napisano Styczeń 13, 2021 Cos cisza tu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina334 24 Napisano Styczeń 13, 2021 Chcialabym do Was dołączyć, test robię w piątek, ale nie wiem co z tego będzie. Boli mnie jak na okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalia_D 1 Napisano Styczeń 13, 2021 3 godziny temu, malwina334 napisał: Chcialabym do Was dołączyć, test robię w piątek, ale nie wiem co z tego będzie. Boli mnie jak na okres Trzymam kciuki za dwie piekne krechy! Daj znac jaki wynik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina334 24 Napisano Styczeń 14, 2021 Nie wytrzymałam zrobiłam test o czułości 10 dziś rano. Wyszła 1 kreska, ale pod światło chyba widzę cień drugiej. Albo moja psychika ją widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach