Marl7272ena 0 Napisano Grudzień 27, 2020 poznałam faceta on mnie pocalował na drugim spotkaniu a na 3-4 wyznał ze chce być ze mną czy to nie dziwne??? zobaczyłam u niego w telefonie jak nie patrzał konwersacje z jakas dziewczyna wygladąlo jakby byl nią zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 27, 2020 5 minut temu, Marl7272ena napisał: poznałam faceta on mnie pocalował na drugim spotkaniu a na 3-4 wyznał ze chce być ze mną czy to nie dziwne??? zobaczyłam u niego w telefonie jak nie patrzał konwersacje z jakas dziewczyna wygladąlo jakby byl nią zainteresowany Szuka rodziny w tym złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellies 777 Napisano Grudzień 27, 2020 19 minut temu, Marl7272ena napisał: poznałam faceta on mnie pocalował na drugim spotkaniu a na 3-4 wyznał ze chce być ze mną czy to nie dziwne??? zobaczyłam u niego w telefonie jak nie patrzał konwersacje z jakas dziewczyna wygladąlo jakby byl nią zainteresowany Po prostu szuka pierwszej lepszej i próbuje na kilka frontów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 27, 2020 20 minut temu, Marl7272ena napisał: czy to nie dziwne? Hmm, niektórych nie dziwi bo wiedzą, że jest wieku takich idących na skróty. Gościu ma nierówno pod sufitem albo udaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 27, 2020 30 minut temu, Hellies napisał: Po prostu szuka pierwszej lepszej i próbuje na kilka frontów. Od razu, młody będzie czekał nie wiadomo ile, tu większość was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Grudzień 27, 2020 Sprawdź go. Umów się z nim, zaciągnij go do łóżka a potem zobaczysz czy wróci.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tese 11 Napisano Grudzień 27, 2020 (edytowany) Niech bedzie zdecydowana sama nie wie czego chce, rybkę czy kaktusa. Odwrotne stronę ucieknie. Edytowano Grudzień 27, 2020 przez Tese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 27, 2020 Kiszenie ogóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach