mokilok 26 Napisano Grudzień 28, 2020 3 minuty temu, Electra napisał: Wystarczy, że ktoś bliski mu zmarł. Myślisz, że człowiek wtedy myśli o gratach? Może zapomniał? Jest i taka opcja, mała bo mała ale jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, anna4321 napisał: Electra, dodaje relacje i posty na fb SZCZĘŚLIWE, więc nie sądzę, że to jest problem. To mu przypomnij, że ma do odebrania rzeczy. Wtedy nie mógł, potem zapomniał? Ile to ejst napisać "Cześć. Czekają u mnie Twoje rzeczy. Mógłbyś już je odebrać?" Możesz skopiować na messa i mu posłać, nie mam nic przeciwko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 2 minuty temu, Electra napisał: To mu przypomnij, że ma do odebrania rzeczy. Wtedy nie mógł, potem zapomniał? Ile to ejst napisać "Cześć. Czekają u mnie Twoje rzeczy. Mógłbyś już je odebrać?" Możesz skopiować na messa i mu posłać, nie mam nic przeciwko... Tylko nie jestem pewna, czy chcę widzieć tego człowieka, po takim czymś, bo nie chcę mu robić nadziei, że mi na nim zależy. Już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, anna4321 napisał: Tylko nie jestem pewna, czy chcę widzieć tego człowieka, po takim czymś, bo nie chcę mu robić nadziei, że mi na nim zależy. Już nie. Tu Cię boli On tylko prosił Cię o koleżeńską przysługę. Wyobraziłaś sobie zbyt wiele? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 1 minutę temu, Electra napisał: Tu Cię boli On tylko prosił Cię o koleżeńską przysługę. Wyobraziłaś sobie zbyt wiele? Podczas jednego z naszych pracowniczych obiadów, kiedy nie chciałam wziąć od niego canolli, wściekł się i powiedział emocjonalnie ,,a co jeśli tam by była obrączka?". Zignorowałam to. Edytowano Grudzień 28, 2020 przez anna4321 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, anna4321 napisał: Podczas jednego z naszych pracowniczych obiadów, kiedy nie chciałam wziąć od niego calzone, wściekł się i powiedział emocjonalnie ,,a co jeśli tam by była obrączka?". Zignorowałam to. Życzył Ci zamążpójścia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Przed chwilą, Electra napisał: Życzył Ci zamążpójścia? Możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 5 minut temu, anna4321 napisał: Podczas jednego z naszych pracowniczych obiadów, kiedy nie chciałam wziąć od niego canolli, wściekł się i powiedział emocjonalnie ,,a co jeśli tam by była obrączka?". Zignorowałam to. Wiesz co, to może w tych książkach są listy ukryte, sprawdzałaś między kartkami? Może tam są listy za każdy dzień np. list 1- pierwsze spotkanie list 2- zauroczenie list 3 - pracowniczy makaron list 4- gdzie włożyć obrączkę list 5- wypisany długopis list 6- test- finałowy- Czy czyta książki i nadaje się na żonę Edytowano Grudzień 28, 2020 przez mokilok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 2 minuty temu, mokilok napisał: Wiesz co, to może w tych książkach są listy ukryte, sprawdzałaś między kartkami? Może tam są listy za każdy dzień np. list 1- pierwsze spotkanie list 2- zauroczenie - list 3 - pracowniczy makaron - list 4- gdzie włożyć obrączkę list 5- wypisany długopis list 6- test- finałowy- Czy czyta książki i nadaje się na żonę hahaha, to by było dobre, bo nie zaglądałam do tych książek nie tykam cudzych rzeczy bez zgody Edytowano Grudzień 28, 2020 przez anna4321 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 28, 2020 Albo koperty z koką...może to wcale nie książki a atrapy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 2 minuty temu, mokilok napisał: Albo koperty z koką...może to wcale nie książki a atrapy.... jak koka to sprzedam, chociaż tyle będę z tego miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 8 minut temu, anna4321 napisał: hahaha, to by było dobre, bo nie zaglądałam do tych książek ha no nie wiem, może i lepiej żona Sinobrodego nie utrzymała ciekawości na wodzy...ale on nie powiedział "nie zaglądaj" Edytowano Grudzień 28, 2020 przez mokilok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 28, 2020 2 minuty temu, mokilok napisał: ha no nie wiem, może i lepiej żona Sinobrodego nie utrzymała ciekawości na wodzy...ale on nie powiedział "nie zaglądaj" I ten też nie, ale nie będę zaglądać co ma być to będzie, chyba jednak zwrócę mu te książki do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 28, 2020 A ja uważam,że to po prostu jakiś kompletny nieogar jest i to wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 29, 2020 9 godzin temu, Vip napisał: A ja uważam,że to po prostu jakiś kompletny nieogar jest i to wszystko. Czyli co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 29, 2020 3 godziny temu, anna4321 napisał: Czyli co? Człowiek nie zorganizowany. Napewno to nie kwestia tego,że chciał się z tobą spotkać. Naprawdę nie mógł lub po prostu nie chciało mu się odebrać tych rzeczy. Zresztą widać totalnie,że ma je gdzieś. Jeśli wiesz gdzie mieszka i nie chcesz,żeby ci w domu zalegały to przywieź mu do domu. Napewno to nie jest materiał na faceta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 29, 2020 Poza tym z tą obrączką....to już w ogóle jakiś świr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna4321 0 Napisano Grudzień 29, 2020 44 minuty temu, Vip napisał: Poza tym z tą obrączką....to już w ogóle jakiś świr. Dzięki wielkie za odpowiedź. Nie znam jego adresu, dlatego właśnie myślę, żeby mu je odnieść do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Grudzień 29, 2020 21 godzin temu, anna4321 napisał: jak koka to sprzedam, chociaż tyle będę z tego miała To się lepiej pospiesz, bo on może na to czeka, powiadomi kogo trzeba i będziesz oglądać świat zza krat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach