mamamama737 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Albo jestem nienormalny albo walnięty ale jakie czas temu moja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym i mam taki problem ze nie jestem pewien czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 28, 2020 41 minut temu, mamamama737 napisał: czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc Jakiej pomocy właściwie oczekujesz? Przyjechać i otrzeć łezkę czy jak? Ma prawo wstawiać zdjęcia z kim chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 29, 2020 5 godzin temu, mamamama737 napisał: Albo jestem nienormalny albo walnięty ale jakie czas temu moja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym i mam taki problem ze nie jestem pewien czy to woorzadku czy nie proszę o pomoc O pomoc musisz poprosić psychologa,bo masz problem z samym sobą. Skoro nie potrafisz rozróżnić co jest w porządku,a co nie to coś z tobą nie tak. To,że twoja dziewczyna wstawiła zdjęcie ze swoim bratem ciotecznym czy tam stryjecznym jest zupełnie normalne. To jej rodzina i czego ty nie rozumiesz? Tacy, którzy są nadmiernie zazdrośni często stosują przemoc psychiczna i chcą odciąć swoją drugą połówkę nawet od rodziny. Później niby w złości mówią okropne rzeczy, poniżają...a później jest coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach