kosmita97 0 Napisano Grudzień 30, 2020 Zwykle nie siedzę na tego typu forach, ale postanowiłem, że spróbuję, bo chyba gdzieś te dziewczyny się ukrywają. Mam 23 lata i myślę, że jestem ambitny bo mam jakieś cele i do czegoś dążę, a więc szukam kogoś kto ma jakieś wartości. Wolę równieśników tak +/- 3 lata i nie ukrywam że preferuję dziewicę niż nie. Jestem z małopolski tak mniej więcej Kraków a Rzeszów. Choć jakbyś była z innego województwa ale byśmy to siebie pasowali to że może dało by radę. Tyle o mnie, o reszcie możemy popisać, jeśli jesteś chętna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 30, 2020 Tutaj nie ma dziewic !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmita97 0 Napisano Grudzień 30, 2020 14 minut temu, Elciaa29 napisał: Tutaj nie ma dziewic !!! Nie mój problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 30, 2020 2 minuty temu, kosmita97 napisał: Nie mój problem To było tylko informacyjnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Ja znam przynajmniej dwie. Mówisz o prawiczkach czy dziewicach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiu653 413 Napisano Grudzień 30, 2020 7 godzin temu, kosmita97 napisał: Zwykle nie siedzę na tego typu forach, ale postanowiłem, że spróbuję, bo chyba gdzieś te dziewczyny się ukrywają. Mam 23 lata i myślę, że jestem ambitny bo mam jakieś cele i do czegoś dążę, a więc szukam kogoś kto ma jakieś wartości. Wolę równieśników tak +/- 3 lata i nie ukrywam że preferuję dziewicę niż nie. Jestem z małopolski tak mniej więcej Kraków a Rzeszów. Choć jakbyś była z innego województwa ale byśmy to siebie pasowali to że może dało by radę. Tyle o mnie, o reszcie możemy popisać, jeśli jesteś chętna. polecam katolickie randki on line Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 30, 2020 8 minut temu, misiu653 napisał: polecam katolickie randki on line To oszuści. Szumnie twierdzili, że zamieszczą ogłoszenie każdego, nawet niewierzącego, byleby było uczciwe. Napisałem więc uczciwie, że szukam niezobowiązującej relacji. Usunęli mi profil bez pytania. Oszuści.🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 30, 2020 4 minuty temu, Nemetiisto napisał: To oszuści. Szumnie twierdzili, że zamieszczą ogłoszenie każdego, nawet niewierzącego, byleby było uczciwe. Napisałem więc uczciwie, że szukam niezobowiązującej relacji. Usunęli mi profil bez pytania. Oszuści.🥴 - Dlaczego Kościół nie zezwala na sex analny? - Bo za blisko krzyża! ... sorry, tak mi się skojarzyło... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 31, 2020 8 godzin temu, kosmita97 napisał: Zwykle nie siedzę na tego typu forach, ale postanowiłem, że spróbuję, bo chyba gdzieś te dziewczyny się ukrywają. Mam 23 lata i myślę, że jestem ambitny bo mam jakieś cele i do czegoś dążę, a więc szukam kogoś kto ma jakieś wartości. Wolę równieśników tak +/- 3 lata i nie ukrywam że preferuję dziewicę niż nie. Jestem z małopolski tak mniej więcej Kraków a Rzeszów. Choć jakbyś była z innego województwa ale byśmy to siebie pasowali to że może dało by radę. Tyle o mnie, o reszcie możemy popisać, jeśli jesteś chętna. Może coś więcej o tych celach i ambicjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 31, 2020 Nie ty jeden szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 3 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Nie ty jeden szukasz To co ogłoszenia nie dasz też ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś738524 1 Napisano Grudzień 31, 2020 Tutaj to raczej nie znajdziesz, polecam sympatię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 31, 2020 51 minut temu, Elciaa29 napisał: To co ogłoszenia nie dasz też ? Na tym koncie już jestem stracony jak założę nowe, to może ale nie jestem zbyt dobry w takich opisach, więc nie wiem, jak to wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 3 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Na tym koncie już jestem stracony jak założę nowe, to może ale nie jestem zbyt dobry w takich opisach, więc nie wiem, jak to wyjdzie No na tym koncie to na pewno tak jak i ja na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 31, 2020 29 minut temu, Elciaa29 napisał: No na tym koncie to na pewno tak jak i ja na tym Ty? Nie, ty nie jesteś stracona, bo i dlaczego miałabyś być? Przecież fajna kobieta z ciebie ;) nic kontrowersyjnego ani dziwnego nie piszesz, wszędzie się udzielasz, doradzasz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 1 minutę temu, taki obraz wasz napisał: Ty? Nie, ty nie jesteś stracona, bo i dlaczego miałabyś być? Przecież fajna kobieta z ciebie nic kontrowersyjnego ani dziwnego nie piszesz, wszędzie się udzielasz, doradzasz... A nie widzisz tematów ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 31, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: A nie widzisz tematów ? To, że ktoś się ciebie uczepił, o niczym nie świadczy On się czepia każdego, kto wytyka mu dawne wpisy i hipokryzję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś738524 1 Napisano Grudzień 31, 2020 Elcia- a mogę wiedzieć z jakich jesteś stron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 17 minut temu, Ktoś738524 napisał: Elcia- a mogę wiedzieć z jakich jesteś stron? Tajemnica 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 31, 2020 1 minutę temu, Pravik napisał: z Warszawy jest A dlaczego wypowiadasz się za mnie ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach