Mikutina 0 Napisano Grudzień 31, 2020 Mój facet ma przesadnie rodzinną rodzine i brak swojego pokoju dostałam oferte spędzenia Sylwestra -graniu na playu z jego siostrą i jej partnerem -siedzenie wszyscy na kupe bo on ma z siostrą pokój i spanie potem we 4 w jednym pokoju a w międzyczasie imprezowanie z jego rodzicami, nie możemy iść do innych znajomych bo on stwierdził że się nie będzie wpraszał bo już za dużo ludzi a mnie zaraz szlag trafi jak sobie pomyśle o takim bylejakim Sylwestrze wszyscy rozczochrani, w dresach, nawet się lepiej nie ubiorą i tylko żreć i siedzieć.Na kupe wszyscy nawet chwili dla siebie i jutro do kościółka z mamusią bo jej nie ma kto zawieźć;/ Poruszałam już z nim problem totalnego braku prywatności a tu jak grochem o ściane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Grudzień 31, 2020 W tym roku wszyscy mają byle jakiego sylwestra. I do tego zakaz przemieszczania się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 31, 2020 11 minut temu, marie3 napisał: do tego zakaz przemieszczania się Nie ma żadnego zakazu przemieszczania się. To tylko zalecenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 31, 2020 Sieroty szukaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Grudzień 31, 2020 Zostań w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach