allaroundyouallaroundme 0 Napisano Styczeń 1, 2021 witam mam pewien problem który nie daje mi zyc, mimo że wiem ze to niemożliwe I dużo osób próbowało utwierdzic mnie w tym przekonaniu, nie wynika to z niewiedzy tylko z moich natrectw I paniki, od jakiegoś czasu bolal mnie brzuch I bylo mi niedobrze, nigdy nie mialam zadnego stosunku seksualnego z inną osoba, ale mimo to ppmyslalam ze moge być w ciąży, czy to możliwe żebym w niej była jeśli ktoś wcześniej kto korzystał z prysznica I zostawił na sluchawce substancje ( wiadomo jaką ale nie wiem czy ona tam była I czy jeśli nie było to czy I tak moge byc) ,no potem ja użyłam tej słuchawki, czy jest jakaś szansa?! wiem jak paradoksalnie brzmi moja wypowiedz ,i wiem ze to niemożliwe fizjologicznie ,ale proszę mi powiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 1, 2021 5 minut temu, allaroundyouallaroundme napisał: wiem ze to niemożliwe fizjologicznie ,ale proszę mi powiedzieć Jasne, że to możliwe. Poczytaj Nowy Testament. Prawie wszyscy wiedzą, że to prawda. Niepokalane poczęcie istnieje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaroundyouallaroundme 0 Napisano Styczeń 1, 2021 dla mnie to nie jest zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Styczeń 1, 2021 1 godzinę temu, allaroundyouallaroundme napisał: witam mam pewien problem który nie daje mi zyc, mimo że wiem ze to niemożliwe I dużo osób próbowało utwierdzic mnie w tym przekonaniu, nie wynika to z niewiedzy tylko z moich natrectw I paniki, od jakiegoś czasu bolal mnie brzuch I bylo mi niedobrze, nigdy nie mialam zadnego stosunku seksualnego z inną osoba, ale mimo to ppmyslalam ze moge być w ciąży, czy to możliwe żebym w niej była jeśli ktoś wcześniej kto korzystał z prysznica I zostawił na sluchawce substancje ( wiadomo jaką ale nie wiem czy ona tam była I czy jeśli nie było to czy I tak moge byc) ,no potem ja użyłam tej słuchawki, czy jest jakaś szansa?! wiem jak paradoksalnie brzmi moja wypowiedz ,i wiem ze to niemożliwe fizjologicznie ,ale proszę mi powiedzieć Nie da rady. Możesz być spokojna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 1, 2021 1 godzinę temu, allaroundyouallaroundme napisał: dla mnie to nie jest zabawne Biblia nie jest zabawna. Obrażasz uczucia religijne milionów Polaków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 1, 2021 Ale masz dzisiaj dowcip! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach