Gośćiówa 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Mam bardzo mała pupe co zrobic zeby ina byla wieksza ? Nwm co zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 1, 2021 7 minut temu, Gośćiówa napisał: Mam bardzo mała pupe co zrobic zeby ina byla wieksza ? Nwm co zrobic? Więcej żreć. Najpierw idzie w tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Styczeń 1, 2021 Implanty kochanie. Albo żreć jak wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skromna Ja 204 Napisano Styczeń 7, 2021 Przysiady z wyskokiem, z obciążeniem, również ćwiczenia z kettlebell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipietrucha 14 Napisano Luty 21, 2021 Więcej żreć to zapewniam, że nie pójdzie taki efekt. Bo nie tylko w tyłek i cycki idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makadamia 0 Napisano Marzec 3, 2021 Najlepsze są przysiady, martwy ciąg i inne siłowe ćwiczenia. Szkoda, że siłownie są zamknięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aIenka 0 Napisano Marzec 4, 2021 (edytowany) Jeżeli nie ćwiczysz w ogóle to zacznij od ćwiczeń bez obciążenia, zainwestuj czas w naukę przyjmowania prawidłowej pozycji wyjściowej do ćwiczeń, oddychania itd podejrzewam bez trenera się nie obędzie Edytowano Marzec 4, 2021 przez aIenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 27, 2021 Tak jak mówią inni, ćwiczenia z obciążeniem na dolne partie mięśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach