Lorie999 0 Napisano Styczeń 1, 2021 Hej mam taki problem a mianowicie od pięciu lat podoba mi się jeden facet i wiem że on też coś do mnie czyje. Nasza znajomość rozpoczęła się dokładnie 5 lat temu za uroczyliśmy się w sobie jednak nie starczyło nam odwagi aby o tym porozmawiać. Później on wyjechał na 2 lata po czym wrócił. Teraz jedynie mijamy się w szkole i w lepiamy w siebie wzrok . Myślicie że dobrym rozwiązaniem byłoby poproszenie go o szczerą rozmowę ? Strasznie boję się że o tej rozmowie dowiedziały by się osoby trzecie . Nawet nie wiem jak go o to poprosić ? Pomóżcie proszę bo ta niepewność mnie wkur**a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3310 73 Napisano Styczeń 1, 2021 Znacie się 5 lat i nie wiesz jak z nim rozmawiać? Skoro tak, to rozmowa o was nie nastąpi wcale wg. mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Styczeń 1, 2021 Hdybys mu sie faktycznie pofobala, to on zrobilby ten pierwszy krok. Po tych 5 latach nawet ze soba nie rozmawiacie...daj spokoj, oszukujesz sama siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Styczeń 2, 2021 Ile wy macie lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Styczeń 2, 2021 Zawsze warto próbować. Nie słuchaj idio/tycznych rad. Nic nie tracisz a możesz zyskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach