Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanRonalo

Sex z Eks

Polecane posty

Jakiś czas temu rozstałem się z facetem, stwierdził, że uczucie z jego strony wygasło. Zaproponował sex bez zobowiązań, mimo wszystko ciagle do mnie pisze i dzwoni pyta się co słychać. Uprawialiśmy już seks po rozstaniu, ale moje pytanie brzmi skoro nic do mnie nie czuje to po co dzwoni, pisze? I ciagle powtarza że nic z tego więcej nie będzie. Czy on mimo wszystko tęskni? Czy liczy że będę walczył o niego? 

"Sex bez zobowiązań" to rozwiązanie dla kogoś kto potrzebuje seksu ale nie umie (nie chce/nie jest w stanie) dać Ci związku, zaufania, wierności, przyjaźni itd.

Dla mnie to to tak jakbyś poszedł do piekarni i na półce jest cena 5zł z podpisem "coś". Pytasz Panią sprzedawczynie - co to jest to coś za co masz zapłacić 5zł. A pani mówi - może bułka, może rogal ale może też nic. Nie gwarantuje Panu NIC, nie mogę nic obiecać i niczego zagwarantować za te 5zł. Pytanie - czy kupujesz takie "coś" za 5zł?

Dla Ciebie sex wiąże się z uczuciem, relacja - dlatego tu piszesz. On to umie oddzielić i nie łączyć. Jesteście psychologicznie na w innym stanie.

56 minut temu, Kisiol napisał:

Chce darmowy sex nic wiecej. 

A może chce wolności dla siebie przy jednoczesnej pewności, że komuś na nim zależy. 😉

olej taki związek, bo to nie związek ...