Pawel.Pawel 1 Napisano Styczeń 3, 2021 Hej, razem z żoną mamy po 28lat, bez dzieci. Łącznie zarabiamy 6500pln netto (4000+2500). Planujemy kupić nowe mieszkanie, jednak przeliczając rata kredytu wyjdzie 1500zł + czynsz (ok. 500) + media wychodzić będzie ok. 2500zł miesięcznie, pozostaje 4000zl na życie. Czy to jest kwota dla której warto planować przyszłość? Byłbym wdzięczny jakbyście napisali jak to u was wyglada: Rata/Media/Wyżywienie itp. ile zostaje oszczędności przy jakich zarobkach. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 3, 2021 25 minut temu, Pawel.Pawel napisał: Byłbym wdzięczny jakbyście napisali jak to u was wyglada: Normalnie, nie brałem kredytu. Przez cztery lata zacisnąłem pasa i zbudowałem dom systemem gospodarczym. Później jeszcze kilka lat dopieszczania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caroline_1986 257 Napisano Styczeń 3, 2021 Rodzina 2+2, opłaty stałe (w tym rata kredytu): 2300 + jakieś 2000 na jedzenie/chemie + 400 na przedszkole. Opłaca sie nam bardziej niż na wynajmie, ale marzymy o tym żeby ten kredyt spłacić jak najszybciej i mieć spokój. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach