gwoli wyjasnienia 104 Napisano Styczeń 7, 2021 No to trzymam kciuki, zeby wam sie udalo. Napisz moze czasem jesli beda jakies postepy Pozdrawiam! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H1H2H3 2 Napisano Styczeń 7, 2021 1 godzinę temu, gwoli wyjasnienia napisał: No to trzymam kciuki, zeby wam sie udalo. Napisz moze czasem jesli beda jakies postepy Pozdrawiam! Dziękuje za miłe słowa, fajnie to słyszeć. Postaram się pisać co i jak Również pozdrawiam i życzę miłego dnia! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola14 268 Napisano Styczeń 7, 2021 6 minut temu, H1H2H3 napisał: Dziękuje za miłe słowa, fajnie to słyszeć. Postaram się pisać co i jak Również pozdrawiam i życzę miłego dnia! Wszyscy zyczymy!!! Tu tak malo historii ktore dobrze sie koncza . Moze wlasnie twoja! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H1H2H3 2 Napisano Styczeń 7, 2021 47 minut temu, obecny napisał: to ja też będę pisała Wszystko się ułoży, trzeba być dobrej myśli, bo jeśli Ty nie wierzysz w siebie, to kto ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
H1H2H3 2 Napisano Styczeń 24, 2021 Aktualnie mamy normalny kontakt ze sobą, taki jak z dobrym kolegą. Powiedziała, że jest zagubiona i boi się przyszłości. Nie wiem jak mam to rozumieć, nie zaczynałem tematu powrotu. Myślicie, że czekać dalej na naturalny rozwój sytuacji czy prosić ją o kolejną szansę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach