MD55555 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Witam Państwa mam trudną sytuację , oczekuje na dwie operacje, w tej chwili ledwo poruszam się o dwóch kulach, na różnych specjalistów wydaliśmy bardzo dużo pieniędzy , niestety nie tylko swoich ale i pożyczonych, jak to bywa w takiej sytuacji leczenie dalsze jest wstrzymane z braku funduszy, jeżeli jacyś ludzie dobrej woli mogli by pomóc to bardzo proszę, Maryla Jeżeli ktoś może pomóc proszę sms-a podam wtedy udokumentowaną stronę na której odbywa się zbiórka. Telefon 505051862 (tylko sms-y) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MD55555 0 Napisano Styczeń 6, 2021 A dlaczego czy to coś złego? sprawa jest w pełni udokumentowana, nie jest to jakieś widzimisie, w tych trudnych czasach nie każdy ma pieniądze na leczenie, ja czekam od lipca na operację, żeby przyspieszyć muszę wszystkie badania robić prywatnie inaczej będe czekać lata a ma mam już 60 lat i chciała bym jeszcze chodzić. Maryla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach