Julita7557 1 Napisano Styczeń 6, 2021 Hej dziewczyny, w związku z tą całą covidową rzeczywistością w kwestii zakupów niemal całkowicie przeniosłam się na zakupy internetowe. Mam kilka fajnych sklepów z ciuchami i bielizną, ale nie znalazłam nic sprawdzonego dla butów. Szukam jakichś fajnych szpilek dla siebie. Patrzyłam na podobne propozycje z innych tematów, ale większość tematów jest „leciwa”. Możecie polecić jakiś fajny sprawdzony sklepik z butami? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolinaWecka 0 Napisano Grudzień 10, 2021 Polecam kupować na e-obuwie, fajne buty, a jak nie pasują bezproblemowo można oddać, uczcie podchodzą do kupującegp Ja kupuję przez Picodi, a teraz jest do 20% cashbacku Wystarczy się zalogować my.picodi.com/pl/sign-up?registration=1044 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Kwiecień 22, 2022 Obecnie buty możesz kupić w sklepach, które nie są typowo obuwnicze. Np. w sklepie cross jeans, ktory nastawiony jest głównie na ubrania, kupiłam buty. Sportowe sneakersy. Wyższe i wiązane. Całe białe a cholewka zakończona jest bawełnianym kawałkiem materiału w paski. Wykonane są ze skóry ekologicznej. Łatwo sie czyszczą. są bardzo wygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikaax91 0 Napisano Maj 2, 2022 Tylko e-obuwie, osobiście tylko tam zaopatruję się w nowe pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The_ZEUS 10 Napisano Maj 16, 2022 e-obuwie spoko do wszystkich butow, bo tam nie ma fejków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach