lenqaa 1 Napisano Styczeń 7, 2021 Doradźcie proszę, jutro powinnam zacząć 5 blister tabletek antykoncepcyjnych, krwawienie z odstawienia wystąpiło dokładnie wtedy, kiedy powinno, trwało tyle co zwykle czylj 4 dni i wyglądało jak typowy okres ze skrzepami (słabszy, bo od dłuższego czasu nie radzę sobie ze stresem), ale od kilku dni mam jakieś dziwne problemy ze smakiem i węchem (ziemisty posmak, osłabiony węch, a przez to brak apetytu). Oprócz tego nie odczuwam innych objawów mogących świadczyć o ciąży. Od 27 dnia cyklu zrobiłam już 7 testów, 3 dnia krwawienia (31 dc) super czuły z Pink i wszystkie były negatywne. Czy to może być objaw ciąży? Czy może to jednak koronawirus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 7, 2021 15 minut temu, lenqaa napisał: Od 27 dnia cyklu zrobiłam już 7 testów, 3 dnia krwawienia (31 dc) super czuły z Pink i wszystkie były negatywne. Ja bym zrobił jeszcze trzy negatywne żeby było 10. Okrągła liczba lepiej przemawia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenqaa 1 Napisano Styczeń 7, 2021 1 minutę temu, Nemetiisto napisał: Ja bym zrobił jeszcze trzy negatywne żeby było 10. Okrągła liczba lepiej przemawia. wiem, mam paranoję mój chłopak optował za zrobieniem 20 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Styczeń 7, 2021 Na takim etapie nie ma jeszcze żadnych objawów ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach