31190 10 Napisano Styczeń 9, 2021 Kupiłam sobie peeling kawitacyjny. Oczywiście zastosowałam na twarzy. Wszystko wg zaleceń. Po zabiegu mam tak jakby opalona skórę na dekolcie. O co chodzi? Wyglądam jakbym chodziła w pełnym słońcu w koszulce i opaliła sobie dekolt, trochę też szczypią mnie uszy. Dziwne to. Nigdzie nie pisali że taki efekt uboczny może wystąpić. Miał ktoś tak? Może robię coś zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaPkt 1 Napisano Styczeń 9, 2021 Hej! Nigdy nie miałam takiej reakcji, ale peelingi dość mocno ingerują w naszą skórę, więc nie zdziwiłabym się, gdyby była to reakcja alergiczna. Ja od jakiegoś czasu przerzuciłam się na lasery, bo wydają mi się dużo bezpieczniejsze. Ostatnio odwiedziłam klinikę medycyny estetycznej SCM estetic i zdecydowałam się na zabieg laserem FOTONA 4D u dra Piotra Pałki i efekty są lepsze niż przy jakimkolwiek peelingu. Może na przyszłość spróbuj czegoś bardziej bezpiecznego? Pozdrawiam i mam nadzieję, że twoja dolegliwość nie jest niczym poważnym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
31190 10 Napisano Styczeń 9, 2021 8 godzin temu, MartaPkt napisał: Hej! Nigdy nie miałam takiej reakcji, ale peelingi dość mocno ingerują w naszą skórę, więc nie zdziwiłabym się, gdyby była to reakcja alergiczna. Ja od jakiegoś czasu przerzuciłam się na lasery, bo wydają mi się dużo bezpieczniejsze. Ostatnio odwiedziłam klinikę medycyny estetycznej SCM estetic i zdecydowałam się na zabieg laserem FOTONA 4D u dra Piotra Pałki i efekty są lepsze niż przy jakimkolwiek peelingu. Może na przyszłość spróbuj czegoś bardziej bezpiecznego? Pozdrawiam i mam nadzieję, że twoja dolegliwość nie jest niczym poważnym! Perfidna reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach